Üç Kız Kardeş dizisinin final tarihi belli oldu

3 sezondur ilgiyle takip edilen fenomen dizi yakın zamanda son bölümüyle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin final tarihi belli oldu

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Üç Kız Kardeş final yapmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Eda Teksöz'ün oturduğu, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz'ın kaleme aldığı Üç Kız Kardeş dizisi her cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında izleyicilere adeta seyir keyfi yaşatıyor. 3 sezondur ilgiyle takip edilen fenomen dizi yakın zamanda son bölümüyle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

uc-kiz-kardes-dizisinin-final-tarihi-belli-oldu.jpg

İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlama olan Üç Kız Kardeş dizisinin çekimleri Ayvalık'ta yapılmaya devam ediyor. 3 kız kardeşin isimleri Türkân, Dönüş ve Derya’dır. Oyuncu kadrosunda Reha Özcan, Özgü Kaya Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Berker Güven ve Gökberk Demirci gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizi yakın zamanda final yapmaya hazırlanıyor. İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı adlı romanından Kanal D için çekilen Üç Kız Kardeş dizisi 3 sezondur büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. İnci ve Ali Gündoğdu’nun Süreç Film şirketinin imza attığı dizi salı gününden cumartesi gününe alınmıştı. İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı adlı romanından uyarlanan dizinin final tarihi netlik kazandı.

uc-kiz-kardes-dizisinin-final-tarihi-belli-oldu.jpeg

27 NİSAN FİNAL TARİHİ
Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, Ayvalık’ta çekimleri yapılan, güçlü oyunculukları ve hikâyesiyle beğeni toplayan dizi, 84. bölümde ekrana veda edecek. Sevilen dizinin geçtiğimiz cumartesi 80. bölümü ekrana gelmişti. Bu bilgiye göre dizi 27 Nisan Cumartesi akşamı final yaparak ekran serüvenini noktalayacak.