Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe emekli olduğunu açıkladı

Güçlü sesi ve şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabını da aktif şekilde kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapan Tilbe, ‘Emekli oldum’ dedi.

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe emekli olduğunu açıkladı

Şarkıları ve güçlü sesi kadar sosyal medyadan yaptığı açıklamalarıyla da çok konuşulan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, yaptığı yeni paylaşımda emekli maaşıyla ilgili sitemde bulundu. Emekli olduğunu söyleyen ve emekli maaşına yönelik eleştirilerini dile getiren ünlü sanatçı, ‘Ömür boyu çalışmanın karşılığı bağlanan maaş bu mudur?’ dedi. İşte Yıldız Tilbe’nin çok ses getiren o paylaşımı…

YILDIZ TİLBE’DEN EMEKLİLİK AÇIKLAMASI

Kendine has tarzı ve güçlü sesiyle herkesin kendisine hayran bırakan ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, birbirinden muhteşem şarkılarıyla hafızalara kazındı. Sosyal medya hesabını da aktif şekilde kullanan ünlü isimler arasında yer alan Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşımla gündem oldu. Emekli maaşlarına değinen ve bu konuda sitemini dile getiren Tilbe, ‘Emeklilere Allah yardım etsin’ dedi.

unlu-sarkici-yildiz-tilbe-emekli-oldugunu-acikladi.jpg

‘ESKİDEN EMEKLİ OLANLAR BİR EV BİR ARABA ALIRDI’

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Yıldız Tilbe’den yeni bir paylaşım daha geldi. Bu kez emekli maaşlarına değinen ve sitemini dile getiren ünlü sanatçı, ‘Emekli oldum. Eskiden emekli olanlar bir ev bir araba alırlardı, ya da iş açardı toplu parayla, şimdiki emeklilere Allah yardım etsin, başka yardımcı yok gerçekten. Kimseye muhtaç olmamak için ömür boyu çalışmanın karşılığı bu mudur, budur. Mübarek Ramazan, Allah razı??’ ifadelerine yer verdi.

unlu-sarkici-yildiz-tilbe-emekli-oldugunu-acikladi-001.jpg