Yağmur Sarnıç'tan Yunus Emre’nin eşine şok suçlama; Uyuşturucu satıp fuhuş ticareti yapıyor

Survivor All Star'da mücadele eden ve aldığı cezalarla sık sık gündem olmayı başaran Yunus Emre Özden'in eşi Beria Özden de paylaşımlarıyla gündemden düşmek bilmiyor.

Yağmur Sarnıç'tan Yunus Emre’nin eşine şok suçlama; Uyuşturucu satıp fuhuş ticareti yapıyor

Daha önce eşini arayarak "Aleyna'dan uzak dur" diyerek uyarıları yapan Beria Özden, bu sefer de futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç'ın hedefine takıldı.

yagmur-sarnictan-yunus-emrenin-esine-sok-suclama-uyusturcu-satip-fuhus-ticareti-yapiyor.jpg

ŞANTAJ YAPARAK EVLENDİ

Yunus Emre Özden'in şantajla evlendiğini iddia ederek Beria Özden'i hedef alan Yağmur Sarnıç, "Şantaj yaparak evlendi çocukla. Yunus Emre mecbur kaldı da bununla evlenmek zorunda kaldı. Çünkü bu kadın insanları gizli kayıt altına alıp şantaj yapan biri. Yunus bana hepsini anlattı, bende kayıtları duyuruyor. 'Ne yapayım Yağmur hayatımı bitirdi mecbur kaldım, kurtulamıyorum. Beni gizlice çekmiş bana şantaj yapıyor' diye anlattı. Bu kadın benim arkadaşımın evinde fuhuş yapan biriydi çok eski tanırım. Bana da yaptı şantaj ve beni aklınca Funda denen hasmıma satıyor. Ben acıdım bu sokakta kaldı bunu evime aldım. Bu kadına inanmayın yalancı, sahtekar, şantajcı, kayıtçıdır. Yunus bununla severek evlenmedi, bundan kurtulamıyor bu yapıştı adama şantaj yapıyor. Gizli videosunu çekmiş adamın. Yunus'un attığı kayıtlar bende mevcut ve vakti gelince hepsini mahkemeye vereceğim. Ayrıca bu kadın insanlara uyuşturucu madde temin ettiğine dair yazışmaları mevcuttur. Yunus masumdur bu kadın ona şantaj yapıyor. Onun üzerinden prim yaparak ünlü olma peşinde benim bunun fuhuş yaptığına ve temin ettiğine dair kanıtlarım ve tanıklarım var. Yunus Emre adamdır ve masum. Bu zamana kadar sustum, ses etmedim ama masum bir adamın bu denli yalancı, şantajcı bir kadın yüzünden mağdur edilmesine artık yüreğim dayanmadığı için bunları açıklamak istedim. Biraz daha beni zorlarsa kayıtları paylaşacağım…

yagmur-sarnictan-yunus-emrenin-esine-sok-suclama-uyusturcu-satip-fuhus-ticareti-yapiyor-001.jpg

ÇOK YANLIŞ KİŞİYE ÇATTIN

Beria denilen Diyarbakırlı namus abidesi olarak kendini kamuoyuna tanıtan, Hristiyan'ım diye gezen ama sıkışınca Allah kitap diyen bu dinsiz ve mağduru oynayan bu dilber beni şuan WhatsApp üzerinden arayarak sesli ve yazılı tehdit ederek beni susturabileceğini sanıyor. Paylaşımı silmemi istiyor sizce bende geri vites var mı? Benim Allah'tan başka kimseden korkum yok. Ben belge ve kayıt olmadan asla konuşmam kimseye de iftira atmam. Bu Beria, Yunus'a kız ayarlayıp birlikte grup yapıyorlardı yani zaten kendisi kocam kocam dediği adama karı ayarlayan ve birlikte grup yapan bir p....enk ve uyuşturucu satıcısıdır. Bende her şey kayıtlı, halk senin ne b.k olduğunu görecek senin maskeni düşüreceğim çok yanlış kişiye çattın sen." İfadelerini kullandı.

yagmur-sarnictan-yunus-emrenin-esine-sok-suclama-uyusturcu-satip-fuhus-ticareti-yapiyor-002.jpg