Yargı dizisinin final tarihi belli oldu

Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Polat, Uğur Aslan ve Cezmi Baskın'ın başrolünü beraber paylaştığı Yargı dizisi mayıs ayında ekran macerasını sona eriyor.

Yargı dizisinin final tarihi belli oldu

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, 3 sezondur yayın hayatına devam eden fenomen dizi, bir değişiklik olmazsa mayısın son haftasında yayınlanacak olan 95. bölümle final yapmaya hazırlanıyor.

yargi-dizisinin-fial-tarihi-belli-oldu.jpg

2 HAFTA YAYINLANMAYACAK

Yargı, hem ülkemizde, hem de yurt dışında yarattığı etki sebebiyle Ay Yapım'ın prestijli projeleri arasında yerini almakta. 2 haftalık yayın arası veren dizinin "İntikam hırsıyla döşenmiş bu yolun sonu nereye varacak?" önsözlü yeni bölümü de 14 Nisan'da tekrara seyirci karşısında olacak.

yargi-dizisinin-fial-tarihi-belli-oldu-001.jpg

KAAN URGANCIOĞLU KİMDİR?

Kaan Urgancıoğlu, 8 Mayıs 1981'de Aydın'da dünyaya gelmiştir. Baba tarafı İzmir, Tireli, anne tarafı Arap ve Arnavut kökenlidir. Ortaokulu İzmir Özel Türk Koleji'nde, liseyi ise Özel İzmir Amerikan Koleji'nde bitirmiştir. Yükseköğrenimini Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasası ve Borsa Bölümü'nde 2007 yılında tamamlamıştır. Öğrenciliği sırasında Karaoğlan ve Kampüsistan dizilerinde başrol oynayarak oyunculuğa başlamıştır. İlk sinema filmi Ispanaktan Nağmeler (2005) olmuştur. Yükseköğrenimini tamamladıktan sonra New York'taki Stella Adler Studio of Acting'de oyunculuk eğitimi almıştır. Türkiye'ye döndükten sonra Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Bölümü'nde yüksek lisans yapmıştır. Çetin Sarıkartal'ın yönettiği Ara adlı tiyatro oyununda rol almıştır. Kara Sevda dizisindeki Emir Kozcuoğlu rolüyle 2015'te Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödülleri'nde En iyi yardımcı erkek oyuncu ödülüne değer bulunmuştur.