Yıldız Tilbe'nin konser biletlerinin fiyatı adeta dudak uçuklattı

Şarkıları ve danslarıyla adından sık sık söz ettiren Yıldız Tilbe, kariyerinin 30'uncu yılı kutlamalarını 9 Haziran Pazar günü Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda vereceği konserle ihtişamlı hale getirecek.

Yıldız Tilbe'nin konser biletlerinin fiyatı adeta dudak uçuklattı

Merakla beklenen konserin biletleri satışa sunuldu.

yildiz-tilbenin-konser-biletlerinin-fiyati-adeta-dudak-ucuklatti.jpg

PROTOKOLDEN İZLEMENİN BEDELİ 10 BİN TL

Yaza dev konser ile başlamayı planlayan Yıldız Tilbe'nin Kral FM medya sponsorluğun da gerçekleşen konserin biletler bugün itibariyle satışa sunuldu. Ünlü şarkıcının konser biletinin başlangıç fiyatı ise 450 TL’den başlıyor. Yıldız Tilbe'yi protokolden izlemenin bedeli ise tamı tamına 10 bin TL. Başarılı şarkıcı konserinde danslarının yanı sıra sevilen şarkılarıyla da hayranlarında unutulmaz bir gece yaşatacak gibi görünüyor.

yildiz-tilbenin-konser-biletlerinin-fiyati-adeta-dudak-ucuklatti-001.jpg

YILDIZ TİLBE HAKKINDA

Yıldız Tilbe 16 Temmuz 1966, İzmir, Kürt ve Zaza kökenli Türk şarkıcı-şarkı yazarıdır. İzmir'in Konak ilçesine bağlı Gültepe semtinde dünyaya gelmiş olan Yıldız Tilbe, Kürt ve Zaza kökenli ailesinin altı çocuğundan en küçüğüdür. Ailesi içinde “Yadigar” takma adıyla hitap edilmiştir. Tuncelili ve zaza kökenli olan Annesinin Altun, Ağrılı ve kürt kökenli babasının adı Ali'dir. Babası Ali Tilbe mevsimlik işçi olarak çalışmıştır. Orta ikinci sınıfta okuduğu Mustafa Rahmi Balaban Okulu'nda eğitimini bırakmak zorunda kalmıştır, küçük yaşlardan itibaren şarkı söylemeye başlamıştır. 18 yaşından önce evlendi. Evliliğinden “Sezen Burçin” adında bir kız çocuğu dünyaya geldi. Daha sonra 5 yıl evli kaldığı Güngör Karahan'dan ayrıldı. Sonraları İzmir'de çeşitli gece kulüplerinde şarkıcılık yapmaya başladı.