Eşi ve oğlu depremde ölen Ak Parti Gaziantep il başkanı 1 yılda davullu zurnalı düğün yaptı

6 Şubat depremlerinde eşi ve oğlunu kaybeden AK Parti Gaziantep İl Başkanı, 1 yıl geçmeden düğün yapınca sosyal medyada gündem oldu.

Eşi ve oğlu depremde ölen Ak Parti Gaziantep il başkanı 1 yılda davullu zurnalı düğün yaptı

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, 52 yaşında yeniden dünyaya girdi. 34 yaşındaki Naz Akdoğan ile evlenen Çetin, sosyal medyanın da gündemine oturdu. Çünkü AK Parti Gaziantep İl Başkanı geçtiğimiz yıl yaşanan 6 Şubat depremlerinde eşi ve oğlunu kaybetmişti. Kendisi enkazdan sağ çıkan Çetin'in Bir yıl geçmeden düğün yapması tepki çekti.

52 yaşındaki AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, 34 yaşındaki Naz Akdoğan ile dünya evine girdi. Çiftin nikahını ise Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu kıydı. Çetin, geçtiğimiz yıl yaşanan 6 Şubat depremlerinde eşi ve oğlu ile birlikte enkaz altında kalmıştı. Eşi ve oğlu en fazla hayatını kaybederken Çetin yaralı olarak kurtulmuştu.

SİYASET DÜNYASI DÜĞÜNE AKIN ETTİ

Murat Çetin ve Naz Akdoğan'ın düğününe siyaset Dünyası adeta Akın etti. AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Ak Parti grup başkanvekili Abdülhamit, Kilis Valisi Tahir Şahin, Gaziantep valisi Kemal Çeber, AK Parti Gaziantep milletvekilleri, CHP Gaziantep milletvekili Melih Meriç, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, MHP İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, CHP İl Başkanı Reis Reisoğlu, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Arif Özaydın, Eski milletvekilleri Şamil Tayyar, Mehmet Erdoğan ve Nejat Koçer düğüne katılan isimler arasındaydı.

GAZİANTEP BU DÜĞÜNÜ KONUŞUYOR

Geçtiğimiz yıl 6 Şubat depremlerinde eşi ve oğlunu en fazla kaybeden Gaziantep İl Başkanının telli duvaklı düğün yapması sosyal medyada tepki çekti. 34 yaşındaki Naz Akdoğan ile dünya evine giren 52 yaşındaki Murat Çetin, sosyal medyada eleştiri okullarının hedefinde yer aldı.

İşte O eleştirilerden bazıları:

screenshot-5.jpg

screenshot-6.jpg

screenshot-7.jpg

screenshot-8.jpg