Memleket Partisi Ankara adayı açıklandı! Seçim yarışı kızışıyor

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine doğru geri sayım devam ederken siyasi partilerin aday tanıtımları tüm hızıyla devam ediyor. Seçimlere doğru yarışın giderek kızıştığı görülürken Memleket Partisi de Ankara adayının ismini açıkladı.

Memleket Partisi Ankara adayı açıklandı! Seçim yarışı kızışıyor

Memleket Partisi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının ismini açıkladı. Memleket Partisi, Yerel Seçimlere kendi adaylarıyla girme kararı almış ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, seçime kendi adaylarıyla gireceklerini açıklamıştı. Memleket Partisi’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burak Hasar oldu. İşte detaylar…

MEMLEKET PARTİSİ’NİN ANKARA ADAYI AÇIKLANDI

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Yerel Seçimlere çok az bir süre kalırken gözler siyasi partilerin adaylarında. Aday tanıtımlarına ve seçim hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden siyasi partilerin adayları belli oluyor. Memleket Partisi’nin Ankara adayı da belli oldu. Memleket Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Burak Hasar oldu.

memleket-partisi-ankara-adayi-aciklandi-secim-yarisi-kizisiyor.jpg

BURAK HASAR KİMDİR?

Memleket Partisi’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Burak Hasar’la ilgili merak edilenler araştırılıyor. Burak Hasar, 1975 yılında dünyaya geldi. İlk ve ortaöğretimini Mersin’de tamamlayan Burak Hasar, 1993 yılında liseden mezun olmuştur. Lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde, Doktora ve Uzmanlık eğitimini Gazi Üniversitesi Periodontoloji Anabilim Dalı’nda tamamlayan Hasar, 2000 yılından bu yana kendi kurduğu Ağız ve Diş Polikliniğinde Dişeti Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı olarak çalışmaktadır. 2012-2016 yılları arasında 2 dönem Ankara Dişhekimleri Odası Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır. Tomografi Destekli Kılavuzlu İmplant Cerrahisi üzerinde bilimsel sunumlar yapmakta, sağlık sektöründe faaliyet gösteren uluslararası firmalara danışmanlık hizmeti ve yurtiçi mesleki eğitimler vermektedir. Burak Hasar, halen özel bir üniversitede Sağlıkta İnovasyon ve Simulasyon İle Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi Danışma Kurulu Üyesidir. İyi derecede İngilizce orta derecede Almanca bilen Burak Hasar, evli ve 2 kız babasıdır.