Meral Akşener ağladı o anlar yürek burktu! Kürsüden açtığı şarkıya dayanamadı

Bugün partisinin grup toplantısında kürsüye çıkan ve gündeme dair açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sözlerini noktalarken kürsüden açtığı şarkı sonrası gözyaşlarını tutamadı.

Meral Akşener ağladı o anlar yürek burktu! Kürsüden açtığı şarkıya dayanamadı

İYİ Parti Grup Toplantısı’nda gündeme dair açıklamalarda bulunan İYİ Parti lideri Meral Akşener, sözlerini noktalarken cep telefonundan Karacaoğlan’ın ‘Var Git Ölüm’ şiirinden derlenen şarkıyı partililere dinletirken gözyaşlarını tutamadı. Meclis kürsüsünde duygu dolu anlar yaşayan Akşener, hıçkırarak ağladı. O anlar kameralara yansırken kısa sürede sosyal medyanın da gündemine oturdu.

MADEN SAHASINDAKİ TOPRAK KAYMASI ÜZERİNDEN İKTİDARA YÜKLENDİ

Partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erzincan’ın İliç ilçesinde altın madeni sahasında meydana gelen toprak kaymasına değindi ve bu olay üstünden iktidara yüklendi. Altın madeninde meydana gelen toprak kaymasına değinen Akşener, ‘Bitmek bilmeyen bu sorumsuzluğun faturasını her defasında milletimiz ödüyor’ ifadelerini kullandı. Hakkında ortaya atılan iddialara da yanıt veren İYİ Parti lideri, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun adaylığı ile ilgili ‘Ben Kürt-Alevi birini Cumhurbaşkanı seçtirir miyim?’ dediğine dair iddialarını reddetti ve bu konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduğunu da açıkladı.

meral-aksener-agladi-o-anlar-yurek-burktu-kursuden-actigi-sarkiya-dayanamadi.jpg

meral-aksener-agladi-o-anlar-yurek-burktu-kursuden-actigi-sarkiya-dayanamadi-001.jpg

KÜRSÜDEN AÇTIĞI ŞARKI SONRASI HIÇKIRARAK AĞLADI

Konuşmasının son bölümlerinde bir kez daha Erzincan’da yaşanan toprak kaymasına değinen Meral Akşener, Karacaoğlan’ın ‘Var Git Ölüm’ şiirinden derlenen Aytekin Ataş’ın seslendirdiği ‘Var Git Ölüm’ şarkısını telefonundan açtığı sıralarda Meclis kürsüsünde gözyaşlarına boğuldu.