Arda Güler Milan'a mı kiralanıyor?

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olduktan sonra sakatlıktan kurtulamayan milli futbolcu Arda Güler ile ilgili bomba gibi iddia gündeme geldi. Arda Güler'in Milan'a kiralanacağı öne sürüldü.

Arda Güler Milan'a mı kiralanıyor?

Milli futbolcu Arda Güler, Real Madrid'e transfer olduktan sonra sakatlıktan bir türlü kurtulamadı. Genç futbolcu bu sebeple takımda forma şansı da Bulamazken İspanya basınında bomba bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre Arda Güler, yaz transfer sezonunda Milan'a kiralanacak.

Fenerbahçe'de başarılı ir sezon geçirdikten sonra Geçtiğimiz sezon başında İspanya ekiplerinden Real Madrid'e transfer olan milli futbolcu Arda Güler, yaşadığı sakatlık sorunları nedeniyle forma bulmakta zorlanıyor. Bu sebeple de genç futbolcunun performansı önemli ölçüde etkilendi. Son günlerde Arda Güler'in transfer olacağı yönünde iddialar da İspanyol basınında konuşulmaya başlandı.

MİLAN'A KİRALANACAĞI İDDİA EDİLDİ

Real Madrid'de forma giyen genç futbolcu Arda Güler İspanya basınında gündeminden düşmüyor. Basında yer alan haberlere göre Real Madrid, genç Yıldızı yaz transfer döneminde kiralık olarak Milan'a göndermeye karar verdi.

Real Madrid'in bu kararı genç Yıldız'ın fiziksel olarak güçlenmesi için aldığı da öne sürüldü.