Ekrem İmamoğlu’ndan Ali Koç ziyareti! Sarı lacivertli kravat detayı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’u ziyaret etti. İmamoğlu, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda Ali Koç’a yaptığı ziyaretin ardından açıklamalarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu’ndan Ali Koç ziyareti! Sarı lacivertli kravat detayı

İBB Başkanı İmamoğlu ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bir araya geldi. İmamoğlu’nun Ali Koç’u ziyareti sonrası her iki isimden de açıklamalar geldi. İki isim arasında tebessüm ettiren diyaloglar da oldu. İki ismin daha önceki görüşmelerinde İmamoğlu’nun bordo-mavi renkli bir kravat takması Ali Koç’un tepkisini çekmişti. İBB Başkanı bu kez görüşmeye sarı-lacivert renkli bir kravatla gitti. Ali Koç, bu detayı atlamazken İmamoğlu da ‘Hediye etmenizi bekledim’ diyerek espri yaptı.

İMAMOĞLU’NDAN FENERBAHÇE BAŞKANI KOÇ’A ZİYARET

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yerel Seçim çalışmaları kapsamında ilk takım ziyaretini Fenerbahçe Spor Kulübü’ne gerçekleştirdi. Bugün Kadıköy’deki Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u ziyaret eden İmamoğlu, sarı-lacivert renkli bir kravat tercih etti. İmamoğlu’nun kravat tercihi Ali Koç’un dikkatinden kaçmadı. İki isim arasında esprili diyaloglar yaşandı. İmamoğlu, daha önceki bir görüşmelerinde bordo-mavi renkli bir kravat takmış ve bu durum Ali Koç’un tepkisine neden olmuştu. Bu kez sarı-lacivert renkli bir kravat tercih etti.

ekrem-imamoglundan-ali-koc-a-ziyaret-sari-lacivertli-kravat-detayi.jpg

‘İSTANBUL’U GÜÇLÜ YAPAN FENERBAHÇE GİBİ KULÜPLERİMİZ’

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ziyaret sonrası açıklama yapan İmamoğlu, ‘İstanbul’u güçlü yapan Fenerbahçe gibi kulüplerimiz. Diğer markalarımız da bizi yukarıya taşıyan dünya ölçeğinde markalarımız. Bu bağlamda işbirliğimizi her zaman en güçlü tutmak gayreti içerisinde olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Bugün de Fenerbahçe Kulübümüz ile bir aradayız. Hem süreci paylaştık, neler yaptık ve bundan sonra neler yapmayı arzuluyoruz kendilerine ifade ettik. İnşallah önümüzdeki beş yıllık sürecinde en güçlü spor faaliyetlerinin, sporda birlik beraberliğin, sporda güzelliğin yaşandığı bir şehir oluruz.’ dedi.

ekrem-imamoglundan-ali-koc-a-ziyaret-sari-lacivertli-kravat-detayi-001.jpg

ALİ KOÇ: İNŞALLAH SEÇİM HEM ÜLKEMİZ HEM İSTANBUL’UMUZ HEM DE KADIKÖY’ÜMÜZ İÇİN HAYIRLI OLUR

İBB Başkanı İmamoğlu’nun ziyaret ettiği Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan da görüşme sonrası açıklamalar geldi. Ziyareti için İmamoğlu’na teşekkür ederek sözlerine başlayan Koç, ‘Bir sene arayla bir seçim dönemine daha giriyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi inşallah bu seçim hem ülkemiz hem İstanbul’umuz hem de Kadıköy’ümüz için hayırlı olur. Bir demokrasi şöleni içinde geçer. Ülkemize yakışır bir seçim olur. Seçim sonuçları da hayırlı uğurlu olur diyorum. Spor konusunda her türlü işbirliğine açığız. İnşallah İstanbul’un olimpiyat hazırlıkları da hem devletimizin hem belediyemizin liderliğinde muvaffak olacak bir hedef olur. İstanbul’a da çok yakışır. Herhalde dünyada da ilk defa olimpiyatlar iki kıtada da aynı anda yapılacaktır. Onun için de sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum.’ dedi. Açıklamaların ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kulübün 100. Yılı anısına hazırlanan ve arkasında ‘34’ numara ve ‘Ekrem İmamoğlu’ yazısı olan formayı İBB Başkanı İmamoğlu’na hediye etti.