Eski Milli futbolcu hayatını kaybetti

Eski Milli futbolcudan gelen üzücü haber spor camiasını yasa boğdu. Bir süredir sağlık problemleri sebebiyle tedavi gören eski Milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti. Ersen Martin, 4 maçta Milli formayı giymişti.

Eski Milli futbolcu hayatını kaybetti

Almanya doğumlu Türk eski Milli futbolcu Ersen Martin’den gelen acı haber spor camiasında büyük üzüntü yarattı. Ersen Martin’in vefat haberi kısa sürede spor manşetlerinde yer almaya başladı. Bir süredir sağlık sorunları yaşayan ve tedavi gören Ersen Martin, 44 yaşında hayata gözlerini yumdu.

ERSEN MARTİN VEFAT ETTİ

Eski Milli futbolcumuz Ersen Martin vefat etti. 23 Mayıs 1979 yılında Almanya’da dünyaya gelen ve futbola Nürnberg altyapısında başlayan Ersen Martin, Beşiktaş, Trabzonspor ve Sivasspor’da da forma giymişti. A Milli Takım formasını 4 maçta giyen Ersen Martin, 44 yaşında hayata gözlerini yumdu. Aort damarının yırtılması sebebiyle uzun bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden ve tedavi altında olan eski futbolcu, 10 Mart tarihinde entübe edilmişti.

eski-milli-futbolcu-hayatini-kaybetti.jpg

ÇOK SAYIDA TAKIMDA FORMA GİYDİ

Almanya’da dünyaya gelen ve futbol hayatına Nürnberg altyapısında başlayan Ersen Martin, U19 takımında yükseldikten sonra A takıma yükseldi. 1999 yılının yaz sezonunda Beşiktaş’a transfer oldu. 2000/2001 sezonunu Siirt Jetpa’da kiralık geçiren başarılı futbolcu, 2001/2002 sezonunda ise Göztepe’ye transfer oldu. 2002 yazında Denizlispor’a gitti ve burada 3 sezon oynadı. 2005/2006 sezonunu Ankaraspor’da geçirdi. 2006 yılının yaz sezonunda Trabzonspor’a transfer olan Ersen Martin, 2007/2008 sezonunda ise 1.1 milyon Euro bonservis bedeli ile Recreativo Huelva’ya transfer oldu. İspanya’da 2 sezon geçiren başarılı futbolcu, ülkemize Sivasspor formasıyla geri döndü. Manisaspor, Kasımpaşa ve Gençlerbirliği formaları da giyen Ersen, 2013 yılında Eyüpspor forması ile kariyerini noktaladı. 2004 yılında ilk kez Milli olan Ersen Martin, Milli formayı 4 maçta giydi.

eski-milli-futbolcu-hayatini-kaybetti-001.jpg