Galatasaray Karagümrük muhtemel ilk 11! Türkiye Kupası Galatasaray Karagümrük maçı hakemi

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final eşleşmelerinde Galatasaray, rakibi Karagümrük’ü konuk edecek. RAMS Park’ta oynanacak olan karşılaşma öncesinde takımların muhtemel kadroları merak ediliyor.

Galatasaray Karagümrük muhtemel ilk 11! Türkiye Kupası Galatasaray Karagümrük maçı hakemi

Türkiye Kupası’nda Çeyrek Final heyecanı devam ediyor. Süper Lig ekipleri bu akşam yarı finale yükselme mücadelesi için sahada olacak. Galatasaray-Fatih Karagümrük arasında oynanacak karşılaşma için nefesler tutuldu. Heyecanla beklenen karşılaşmanın muhtemel ilk 11’leri de merak ediliyor. Galatasaray-Karagümrük muhtemel 11’ler, muhtemel maç kadrosu ve maçı yönetecek hakemin ismi de araştırılanlar arasında. İşte Galatasaray-Fatih Karagümrük maçıyla ilgili merak edilen tüm detaylar…

GALATASARAY MUHTEMEL İLK 11

- Günay

- Kaan

- Sanchez

- Abdülkerim

- Köhn

- Torreira

- Kerem Demirbay

- Barış Alper

- Mertens

- Kerem Aktürkoğlu

- Icardi

galatasaray-karagumruk-muhtemel-ilk-11-turkiye-kupasi-galatasaray-karagumruk-maci-hakemi.jpg

FATİH KARAGÜMRÜK MUHTEMEL İLK 11

- Sirigu

- Nazım

- Biraschi

- Salih

- Levent

- Kourbelis

- Rohden

- Eysseric

- Emre Mor

- Güven Yalçın

- Can Keleş

GALATASARAY-FATİH KARAGÜMRÜK MAÇININ HAKEMİ

Fatih Karagümrük, bu akşam RAMS Park’ta rakibi Galatasaray’ın konuğu olacak. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final eşleşmeleri kapsamında oynanacak olan karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler’in yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ile Mehmet Emin Tuğral yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Oğuzhan Çakır olacak. Fatih Karagümrük, Türkiye Kupası’na 4. turdan dahil oldu. Son 16 turunda Samsunspor’u 2-1 mağlup eden kırmızı siyahlılar, çeyrek finale yükseldi. Galatasaray ise Türkiye Kupası’na bu sezon 5. turdan başladı. Son 16 turunda Bandırmaspor’u 4-2 mağlup eden sarı kırmızılılar, çeyrek finale adını yazdırdı.