Sahaya giren taraftar Fenerbahçe kalecisine saldırdı! Livakovic’e atılan yumruk kamerada

Futbolda hiç yaşanmasını istemeyeceğimiz görüntüler bu akşamki Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşandı. Yeşil sahada hiç tasvip edilmeyen olaylar an be an kameralara yansırken Fenerbahçe kalecisi Livakovic’e atılan yumruk da saniye saniye kaydedildi.

Sahaya giren taraftar Fenerbahçe kalecisine saldırdı! Livakovic’e atılan yumruk kamerada

Trabzonspor ve Fenerbahçe arasındaki dev mücadelenin her dakikası nefes kesti. Futbolseverlerin hop oturup hop kalktığı karşılaşmanın her dakikası heyecanla takip edildi. Bu akşam Trabzonspor’un ev sahipliğinde oynanan dev karşılaşmanın sonunda ise sahada hiç görmek istemeyeceğimiz olaylar yaşandı. Maçın son düdüğünün ardından sahaya giren Trabzonspor taraftarları Fenerbahçeli futbolculara saldırdı. Bir taraftarın karşıdan koşarak gelerek Fenerbahçe kalecisi Livakovic’e yumruk attığı anlar da saniye saniye kameralara yansıdı.

FENERBAHÇE’NİN KAZANDIĞI MAÇTA SAHA KARIŞTI

Trendyol Süper Lig’in 30. Haftasının son maçı Trabzonspor-Fenerbahçe arasında oynandı. İlk düdükten itibaren nefes kesenj karşılaşmada her iki takım da büyük bir mücadele ortaya koydu. Maçın skoru merakla beklenirken gollerin peş peşe geldiği mücadelede kazanan taraf Fenerbahçe oldu. Konuk ekip Fenerbahçe’de goller dakika 13 ve 45+4’te Fred ve dakika 87’de Batshuayi2den geldi. Ev sahibi ekip Trabzonspor'un gollerini ise dakika 63’te Bardhi ve dakika 78’de penaltıdan Trezeguet kaydetti. Karşılaşma Fenerbahçe’nin 3-2’lik galibiyetiyle sona erdi. Sarı lacivertli ekibin deplasmanda galibiyet sevinci yaşadığı anlarda saha bir anda karıştı. Sahaya giren Trabzonspor taraftarlarından bazıları Fenerbahçeli futbolculara saldırdı. Sahanın bir anda karıştığı anlarda güvenlik görevlileri olaya müdahale etti.

sahaya-giren-taraftar-fenerbahce-kalecisine-saldirdi-livakovice-atilan-yumruk-kamerada-001.jpg

LIVAKOVIC’E YUMRUK ATILDI

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası saha içinde yaşanan olaylar spor manşetlerinin ilk sıralarında. Yeşil sahalarda hiç görmek istemeyeceğimiz bu görüntüler gecenin tartışma konusu. Maçın bitiş düdüğünden sonra Trabzonsporlu taraftarlar sahaya girerek galibiyeti kutlayan Fenerbahçeli futbolculara saldırdı. Güvenlik güçlerinin müdahale etmeye çalıştığı anlarda güvenlik güçlerini atlatmayı başaran bir taraftar Fenerbahçe’nin kalecisi Livakovic’e yumruk attı. Livakovic’e atılan yumruk an be an kameralara yansırken Fenerbahçeli futbolcuların o anlarda soyunma odasına gitmekte büyük zorluk yaşadıkları görüldü.

sahaya-giren-taraftar-fenerbahce-kalecisine-saldirdi-livakovice-atilan-yumruk-kamerada-002.jpg