Taraftar sahaya girdi ortalık savaş alanına döndü! Trabzon’da istenmeyen görüntüler

Trabzonspor’un Fenerbahçe’yi konuk ettiği maçın sonunda yeşil sahalarda hiç görmek istemeyeceğimiz görüntüler ekrana geldi. Maçın son düdüğüyle birlikte saha bir anda karıştı.

Taraftar sahaya girdi ortalık savaş alanına döndü! Trabzon’da istenmeyen görüntüler

Trendyol Süper Lig’in 30. Haftasında Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor’un konuğu oldu. Trabzon’da oynanan karşılaşmada çok çekişmeli bir mücadele ekrana geldi. Karşılaşmanın son düdüğüyle birlikte ise yeşil saha karıştı. Sahalarda hiç görmek istemediğimiz görüntülerin ekrana geldiği karşılaşmada Trabzonsporlu taraftarın sahaya girmesiyle ortalık adeta savaş alanına döndü. Saha bir anda karışırken güvenlik güçleri olaya müdahale etti.

TRABZON’DA İSTENMEYEN GÖRÜNTÜLER

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yeşil sahalarda hiç görmek istemeyeceğimiz olaylar yaşandı. Maçın ikinci yarısında Trabzonspor tribünlerinden sahaya atılan yabancı maddeler zaman zaman karşılaşmanın duraksamasına sebep olurken temponun bir an olsun düşmediği maçın son düdüğünden sonra ise saha bir anda karıştı. Fenerbahçe’nin galibiyetiyle sonuçlanan maçın ardından Trabzonsporlu taraftarın sahaya girmesiyle sahada olaylar çıktı.

taraftar-sahaya-girdi-ortalik-savas-alanina-dondu-trabzon-da-istenmeyen-goruntuler.jpg

TARAFTAR SAHAYA GİRDİ

Bu akşam ekrana gelen Trabzonspor-Fenerbahçe maçının galibi 3-2’lik skorla Fenerbahçe oldu. Futbolseverleri ekrana kilitleyen maçın her dakikası nefes kesti. Kıran kırana bir mücadelenin ekrana geldiği gecede hem Trabzonspor hem de Fenerbahçe maçı kazanmak için her şeyini ortaya koydu. Gollerin peş peşe geldiği maçta kazanan ve 3 puanı hanesine yazdıran taraf Fenerbahçe oldu. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte saha bir anda karıştı. Fenerbahçeli futbolcuların sahada galibiyet sevincini yaşadığı anlarda Trabzonspor tribünlerinden bir taraftar sahaya girdi. Bir anda futbolculara doğru koşmaya başlayan taraftarı güvenlik güçleri durdurmaya çalıştı. Bu anlarda saha içi bir anda karışırken sahaya giren güvenlik güçleri olaylara müdahale etti.

taraftar-sahaya-girdi-ortalik-savas-alanina-dondu-trabzon-da-istenmeyen-goruntuler-001.jpg