Trabzon’daki maçta sahaya giren 2 taraftar tutuklandı

Geçtiğimiz Pazar oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı gündemden düşmüyor. Olaylı maçın ardından saha içine giren şahısların kimlikleri tespit edilmiş ve gözaltına alınmışlardı. Trabzonspor Başkanı Doğan’dan konuyla ilgili basın açıklaması geldi.

Trabzon’daki maçta sahaya giren 2 taraftar tutuklandı

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından yaşananlarla ilgili bugün bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlediği basın toplantısında olaylarla ilgili 2 taraftarın tutuklandığını duyuran Doğan, ‘Bunun neresinde adalet var?’ dedi. Trabzonspor camiasının yapılan her şeyin farkında olduğunu söyleyen Doğan, ‘Kendi hatalarımızın da farkında. Biz içimizdeki hataların düzeltilmesi için her şeyi yapacağız’ dedi.

OLAYLI MAÇTA SAHAYA GİREN 2 TARAFTAR TUTUKLANDI

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinin sonunda olaylar çıkmıştı. Maçın bitiş düdüğünün ardından Trabzonsporlu taraftarlar sahaya girerek galibiyet kutlaması yapan Fenerbahçeli futbolculara saldırmıştı. Saha içi bir anda karışırken güvenlik güçleri olaya müdahale etmiş ve Fenerbahçeli futbolcular soyunma odasına güçlükle gidebilmişti. Maçta yaşanan olaylar adli makamlara taşınmış ve olayla ilgili başlatılan soruşturmada gözaltılar olmuştu. Gözaltına alınan ve bu sabah saatlerinde adliyeye götürülen 13 kişiden 2'sinin tutuklandığı öğrenildi.

trabzondaki-macta-sahaya-giren-2-taraftar-tutuklandi.jpg

TRABZONSPOR BAŞKANI DUYURDU

Olaylı maçla ilgili bugün bir basın toplantısı düzenleyen Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, gözaltına alınan taraftarlardan 2'sinin tutuklandığını açıkladı. Basın toplantısında yaşanan olayları ele alan ve sert ifadeler kullanan Doğan, 'Taraftarlarımızın ikisinin tutuklandığını öğrendik. Merak ediyorum. Türkiye'nin neresinde, hangi şehrinde bugüne kadar sahaya giren biri herhangi bir darp olayına karışmadığı halde tutuklanmıştır. Adalet diyorsunuz ya herkese sesleniyorum. Bunun neresinde adalet var? Trabzonspor camiası yapılan her şeyin farkında. Kendi hatalarımızın da farkında. Biz içimizdeki hataların düzeltilmesi için her şeyi yapacağız.' dedi.