Trabzonspor olaylı Fenerbahçe maçı sonrası açıklama yaptı

Süper Lig’de dün akşam oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında istenmeyen olaylar yaşanmıştı. Maçın bitiş düdüğünden sonra yaşanan olaylar spor gündeminden düşmezken gözlerin çevrildiği Trabzonspor’dan açıklama geldi.

Trabzonspor olaylı Fenerbahçe maçı sonrası açıklama yaptı

Dün akşam oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının sonunda yaşanan olaylar spor gündeminde tartışılmaya devam ederken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan gelen açıklamalar da gündemin ilk sıralarında yerini aldı. Koç’un açıklamaları sonrası gözlerin çevrildiği Trabzonspor’dan da bir açıklama geldi. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, ‘Kulübümüzü ve taraftarımızı kimse meze etmeye kalkmasın’ dedi. Olaylı maçın yankıları sürerken her iki kulübün başkanından da zehir zemberek açıklamalar geldi. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın açıklamalarından başlıklar…

OLAYLI MAÇ SONRASI ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALAR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Lig’de dün akşam oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının son düdüğünden sonra yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı. Dün akşam yaşananlarla ilgili konuşan ve sert ifadeler kullanan Koç, Kulüpler Birliği Vakfı’ndan istifa ettiğini açıkladı. Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz diyen Ali Koç, ‘Biz2 Nisan’da olağanüstü genel kurula gidiyoruz. Allah’ın izniyle yapmamız gerekeni yapmalıyız. Kendi göbek bağımızı kesmeliyiz. Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz. Her gün ölmektense bir gün öleceğiz. Gerekirse 1 sene oynar çıkarız. Yeter! Ligden çekilme kararı alırsak bırakmıyorum. Kulübü yine üst lige çıkartırız ve öyle bırakırım.’ dedi. İki takım arasında yönetimsel sorun olmadığını da sözlerine ekleyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ‘Trabzonspor ve Trabzon ülke futbolunun en önemli dinamiklerinden biri. Maçtan sonra Ertuğrul Bey’in dair hakeme serzenişleri oldu. Onlar dün bizi çok iyi ağırladı. Yönetimsel sorun yok. Fenerbahçe ve Trabzonspor’a geçmiş olsun.’ ifadelerine yer verdi.

trabzonspor-olayli-fenerbahce-maci-sonrasi-aciklama-yapti.jpg

TRABZONSPOR BAŞKANI ERTUĞRUL DOĞAN: ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un açıklamaları sonrası Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’dan da yazılı bir açıklama geldi. Dün akşamki maçta yaşanan olaylara ilişkin yaşanan sürecin yönetim kurulu olarak dikkatli bir şekilde takip edildiğini söyleyen Doğan, TFF’nin yapacağı disiplin sevklerinden sonra Kulübün detaylı açıklamada bulunacağını belirtti ve ‘’Şunun gayet iyi şekilde bilinmesini isteriz ki hiç kimse ya da herhangi bir kurum Trabzon şehrini, Trabzonspor Kulübünü ve Trabzonspor’un şerefli taraftarını dünkü olayların önüne meze etmeye kalkışmasın. Buna asla izin vermeyeceğimizi hatırlatmakta fayda görüyoruz.’ dedi.

trabzonspor-olayli-fenerbahce-maci-sonrasi-aciklama-yapti-001.jpg