2024 Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi saat kaçta başlayacak? Yılbaşı Milli Piyango sonuçları sorgulama ekranı

2024 Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi için heyecan dorukta. Peki Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi saat kaçta başlayacak? 2024 yılbaşı Milli Piyango sonuçları sorgulama ekranı ve detaylar…

2024 Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi saat kaçta başlayacak? Yılbaşı Milli Piyango sonuçları sorgulama ekranı

Milli Piyango 2024 yılbaşı çekilişi için tüm Türkiye Heyecanlı bir bekleyişe başladı. Milyonlarca kişi bu yıl verilecek olan 400 milyon TL’lik büyük ikramiyeyi kazanma hayali kuruyor. Milli Piyango yılbaşı özel çekiliş öncesi biletlerinde tükenme noktasına geldiği bildirildi. Çekiliş başlayana kadar Milli Piyango yılbaşı biletlerinin satışa devam edecek. Peki Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi 2024 saat kaçta başlayacak? Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi sonuçları sorgulama ekranı ve detaylar haberimizde…

MİLLİ PİYANGO 2024 YILBAŞI BÜYÜK İKRAMİYE TAM 400 MİLYON TL

2024 Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi için verilecek büyük ikramiye miktarı tam 400 milyon TL olarak açıklandı. Büyük ikramiyeyi kazanmak için vatandaşlar çeyrek yarım ve tam bilet almaya devam ediyor. Milli Piyango büyük ikramiyesi satılan bir bilete isabet edene kadar çekiliş sürecek. Büyük ikramiye tam bilete çıkarsa 400 milyon TL'nin sahibi tek bir kişi olacak.

2024 MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÖZEL ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

31 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek olan 2024 Milli Piyango yılbaşı çekilişi saat 18.30'da başlayacak. Çekiliş 23.30'a kadar devam edecek. Milli Piyango çekilişinde Önce küçük ikramiyeler sahiplerini bulacak. En son ise amorti ve büyük ikramiye çekilişi yapılacak.

2024 MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞİ AMORTİ RAKAMLARI BELLİ OLDU MU?

Milyonlarca kişi 2024 yılbaşı özel çekilişi Amorti rakamları kaç belli oldu mu sorusuna da yanıt arıyor. Henüz Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi Amorti rakamları belli olmadı. Amorti rakamları en son yapılacak çekilişle belli olacak. Amorti kazanan biletler bilet bedelini geri alacak.

2024 MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI SORGULAMA EKRANA

Milli Piyango 2024 yılbaşı çekilişi 31 Aralık Pazar akşamı başlayacak. 2023'ün son dakikalarına kadar sürecek olan çekilişte 400 milyon TL’lik büyük ikramiyede sahibini bulacak. Çekiliş her yıl olduğu gibi bu yılda canlı olarak ekranlara yansıyacak. Milli Piyango'nun resmi internet sitesi üzerinden 2024 Milli Piyango yılbaşı sonuçları sorgulama ekranına da ulaşmak Mümkün olacak.