Motorine gece yarısı çılgın zam geliyor! Depoları o saatten önce doldurun

Motorine zam son dakika. Gece yarısına kadar depoları doldurun. Akaryakıt fiyatlarına çılgın zam geliyor.

Motorine gece yarısı çılgın zam geliyor! Depoları o saatten önce doldurun

Akaryakıt fiyatları güncelleniyor. Benzinden sonra motorin fiyatlarına da zam gelecek. Sektör kaynakları Az önce açıkladı. Peki motorin zammı ne kadar olacak? Motorinin litresine kaç TL zam geliyor? Araç sahipleri dikkat! Gece yarısı olmadan depoları doldurun. Çünkü Motorine çılgın zam geliyor.

Araç sahiplerine son dakika kötü haber geldi. Benzin ve motorinde indirim süreci kısa sürdü. Yılbaşı’nda ÖTV zammı beklenen benzin ve motorin fiyatları peş peşe yeni zam haberleri ile gündemde. Benzine Dün zam gelmişti. Bugün ise motorin fiyatlarına zam haber verildi. Benzin ve motorin zammı ne kadar olacak? Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar kaç TL?

akaryakit-zammi-1.jpg

MOTORİNE BU GECE YARISI ZAM GELİYOR

Akaryakıt sektörü kaynakları tarafından verilen son dakika haberine göre bu gece yarısından itibaren motorine zam geliyor. Benzin fiyatlarına yapılan 1 lira 48 kuruşluk zam sonrası motorin fiyatları içinde kötü haber geldi. Bu gece yarısı yani 21 Aralık 22 Aralık’a bağlayan gece pompa fiyatlarına yansıyacak olan motorin zammı 1 lira 61 kuruş olacak.

MOTORİN ZAMMI SONRASI FİYATLAR NE KADAR OLACAK?

Bu gece motorine Kallavi zam gelecek. Bu Gece Gelecek olan zamla birlikte motorin litre fiyatı İstanbul'da 37.11 TL olacak. Ankara'da zam sonrası motorinin litre fiyatı 37,73 TL'ye kadar yükselirken İzmir'de ise 37,98 TL olacak.

akaryakit-zammi-2.jpg

21 ARALIK GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Zam öncesi 21 Aralık İstanbul İzmir Ankara güncel benzin ve motorin fiyatları şöyle:

İstanbul Anadolu Yakası

Benzin fiyatı: 34,46 TL

Motorin fiyatı: 35,45 TL

İstanbul Avrupa Yakası

Benzin fiyatı: 34,51 TL

Motorin fiyatı: 35,51 TL

Ankara

Benzin fiyatı: 35,19 TL

Motorin fiyatı: 36,15 TL

İzmir

Benzin fiyatı: 35,33 TL

Motorin fiyatı: 36,34 TL