Regaip Kandili mesajları! Dualı, anlamlı en güzel Hayırlı Kandiller mesajları sözleri

Regaip Kandili mesajları ve sözleri günün en çok araştırılanları arasında. Bugünün Regaip Kandili olması dolayısıyla kandil mesajları araştırılmaya devam ediliyor. Dualı ve anlamlı kandil mesajları ve sözleri arama motorlarının ilk sıralarında.

Regaip Kandili mesajları! Dualı, anlamlı en güzel Hayırlı Kandiller mesajları sözleri

Üç ayların ilk başlangıcını simgeleyen rahmeti ve bereketi bol Regaip Kandili bugün idrak ediliyor. Kandil gününde sevdiklerine, arkadaşlarına, ailesine kandil mesajı göndermek isteyenler Regaip Kandili mesajları ve sözlerini araştırıyor. Rahmet ve bereket gecesi olarak kabul edilen Regaip Kandili ile ilgili dualı, anlamlı, en güzel mesajlar ve sözleri haberimizde sizler için hazırladık. İşte Regaip Kandili, hayırlı kandiller mesajları ve sözleri…

REGAİP KANDİLİ MESAJLARI

- Regaip Kandilimiz mübarek olsun. Bu mübarek vakitler, kendimize, özümüze yaklaşabilmemiz idrakimizi artırmamız ve daha olgun insanlar olmamız için vesile olabilsin. Hayırlı Kandiller.

- Aklımızdan geçen dilimizde dua edindiğimiz ne varsa Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin. Regaip Kandilimiz mübarek olsun.

- Bu gece huzur ve müjde gecesidir. Regaip Kandiliniz mübarek olsun.

- Tüm insanlığa sağlık, huzur, mutluluk getirmesi dileğiyle Mübarek üç aylar ve Regaip Kandilimiz mübarek olsun.

regaip-kandili-mesajlari-duali-anlamli-en-guzel-hayirli-kandiller-mesajlari-sozleri.jpg

- Regaip Kandili vesilesiyle ailenizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bir ömür geçirmenizi dilerim. Hayırlı Kandiller.

- Bu mübarek gecenin hayatınızda tüm güzelliklerin başlangıcı olması dileğiyle. Regaip Kandiliniz mübarek olsun.

- Regaip Kandilimiz hayırlara vesile olsun. Allah dualarınızı kabul etsin ve yüreğinizden geçen tüm güzellikleri size nasip etsin.

- Regaip kelimesi bolluk, bereket, fazilet anlamına gelir. Bu gece Allah’ın lütuflarının bol bol verildiği bir gecedir ve üç ayların ilk kandil gecesidir. Hayırlı Kandiller.

- Ağaçtan dökülen her yaprak duacınız, Kur’an-ı Kerim yoldaşınız olsun. Regaip Kandiliniz mübarek olsun.

- Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimize. Hayırlı Kandiller.

regaip-kandili-mesajlari-duali-anlamli-en-guzel-hayirli-kandiller-mesajlari-sozleri.jpeg

- Rahmet ve mağfiret kapılarının ardında kadar açıldığı bu mübarek gecede sevdiklerinizle birlikte huzur dolu anlar geçirmeniz dileğiyle. Regaip Kandiliniz mübarek olsun.

- Bu mübarek gecede dualarınızın yüce katlara ulaşması ve hayırlarla dolu olması dileğiyle. Regaip Kandiliniz mübarek olsun.