Antalya sahilinde çürümeye yüz tutmuş 2 ayrı erkek cesedi bulundu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde sahil alanında çürümeye yüz tutmuş kimliği bilinmeyen iki ayrı erkek cesedi bulundu. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından cesetler kimlik tespiti için Adli Tıp Kurumu morguna götürülecek.

Antalya sahilinde çürümeye yüz tutmuş 2 ayrı erkek cesedi bulundu

Manavgat'a İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Taşağıl Mahallesi'nde Otel çalışanlarının yaptığı ihbarı değerlendirerek bölgeye gitti. Golf otelin sahilinde 1 erkeğe ait olan ve çürümeye yüz tutmuş ceset bulundu. Aynı dakikalarda Kızılot'ta bulunan bir otelin sahilinde de ceset olduğu ihbarı yapıldı. Çengel Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçerken üzerinde sadece ayakkabı ve şort olduğu değerlendirilen yine çürümeye yüz tutmuş bir erkek cesedi bulunduğu öğrenildi.

Soruşturma başlatıldı

Olay yerine gelen Jandarma ekipleri cesetlerin denizden dalgalarla sahile çıktığı ihtimali üzerinde duruyor. Bölgeye Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri de sevk edildi. Kimliği belirlenemeyen cesetlerin erkek olduğu tahmin ediliyor. Sahil Güvenlik Komutanlığı Jandarma Olay yeri inceleme timi ve adli tabip ile Cumhuriyet savcısının incelemeleri sonrası cesetler Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürülecek.

Diğer yandan 3 gün önce de Çengel sahilinde ve Alanya sahilinde yine çürümeye yüz tutmuş 2 ceset bulunmuştu.