İstanbul Halk Ekmek pide fiyatı belli oldu! İmamoğlu bizzat duyuru

Ramazan ayı yaklaşırken gözler pide fiyatlarına çevrildi. 2024 pide fiyatları vatandaşlar tarafından araştırılırken İstanbul Halk Ekmek’te pide fiyatının ne kadar olacağı da merak ediliyordu. İBB Başkanı İmamoğlu merak edilen soruya yanıt verdi.

İstanbul Halk Ekmek pide fiyatı belli oldu! İmamoğlu bizzat duyuru

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu yıl İstanbul Halk Ekmek’te pide fiyatının ne kadar olacağını duyurdu. On bir ayın sultanı Ramazan ayına sayılı günler kalırken İstanbullu vatandaşlar Halk Ekmek pide fiyatlarını merak ediyor. İstanbulluların merak ettiği soruya yanıt İmamoğlu’ndan geldi. İBB Başkanı İmamoğlu, Ramazan ayında 340 gramlık pidenin Halk Ekmek’te 10 TL’den satılacağını açıkladı.

RAMAZAN PİDESİ 10 TL’DEN SATILACAK

İslam alemi mübarek Ramazan ayını karşılamaya hazırlanıyor. Oruç ibadetinin yerine getirileceği Ramazan ayında pide fiyatları ne kadar olacak merak ediliyor. 2024 pide fiyatları araştırılırken İstanbullu vatandaşlar Halk Ekmek’te Ramazan pidesi fiyatının ne kadar olacağını araştırıyor. 2024 yılının Ramazan ayında İstanbul Halk Ekmek’te Ramazan pidesinin satış fiyatı belli oldu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Halk Ekmek’te pidenin 10 TL’den satılacağını duyurdu.

istanbul-halk-ekmek-pide-fiyati-belli-oldu-imamoglu-bizzat-duyurdu.jpg

HALK EKMEK’TE UYGUN FİYATLI RAMAZAN PİDESİ

Yaklaşan Ramazan ayı ile birlikte Ramazan pidesinin fiyatları ile ilgili yoğun bir araştırma başladı. İstanbullu vatandaşları yakından ilgilendiren bir açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Halk Ekmek’te bu yılki Ramazan pidesi satış fiyatını duyurdu. Halk Ekmek’te uygun fiyatlı Ramazan pidesi sunulmaya bu yıl da devam edileceğini belirten İmamoğlu, ‘Bu yıl da İstanbullulara uygun fiyata Ramazan pidesi sunuyoruz. Halk Ekmek, 340 gramlık pideyi 10 TL’den büfelerimize ulaştıracak. Sofralarımıza bereket olsun.’ notunu ekledi.