Çatalca’da Bungalov çalındı! Havuzlarıyla birlikte alıp götürmüşler

Çatalca’da yaşanan hırsızlık olayı akıllara durgunluk verdi. Özellikle kış tatilinde sıkça tercih edilen Çatalca’daki Bungalov evler çalındı. Ahşap evlerin havuz tesisatlarıyla beraber sökülerek götürüldüğü öğrenildi.

Çatalca’da Bungalov çalındı! Havuzlarıyla birlikte alıp götürmüşler

Şehrin kalabalığından kaçarak biraz uzaklaşmak isteyen İstanbulluların özellikle tercih ettiği Çatalca ilçesinde Bungalov evler oldukça meşhur. Özellikle de kış tatilinde sıkça tercih edilen ve yaz-kış büyük ilgi gören Çatalca Bungalov evleri hırsızlık olayı yaşandı. Çatalca’da Bungalov ev satın alanlar son ziyaretlerinde büyük bir şaşkınlık yaşadı. Ahşap evlerin havuz tesisatlarıyla birlikte sökülerek götürüldüğü ortaya çıktı.

5 HAVUZLU BUNGALOVDA ŞOKE EDEN OLAY

İstanbul’un Çatalca ilçesindeki 5 havuzlu Bungalovda şoke eden bir hırsızlık olayı yaşandı. Çatalca Akalan Mahallesi’nde yaşandığı aktarılan olayda, bir proje kapsamında yapılan 5 havuzlu Bungalovda duyanları şaşkına çeviren bir hırzılık olayı yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Bungalovlar peyzaj düzenlemeleri yapıldıktan kısa bir süre sonra tatil sitesi modülüne göre planlanarak satışı gerçekleşti. Site içerisindeki 5 komşunun evlerine eşyalarını yerleştirirken bahçelerini de kendilerine göre düzenlediği öğrenildi. 5 Bungalovun sahiplerinden biri siteyi yapan kişiyle alacak verecek meselesiyle tartışma yaşadı. Ne olduysa bu tartışma sonrası oldu.

catalca-da-bungalov-calindi-havuzlariyla-birlikte-alip-goturmusler.jpg

BUNGALOVLARI HAVUZUYLA BERABER SÖKÜP GÖTÜRDÜ

Alacaklı olduğu belirtilen şahsın sitenin içindeki 5 Bungalovu havuzuyla beraber söküp götürdüğü öğrenildi. Ev sahipleri ise olaydan birkaç gün sonra Bungalovlara gittiğinde büyük bir şok yaşadı. Evlerinden geriye sadece çakıl taşlarının kaldığını gören ev sahipleri, durumu hemen jandarma ekiplerine bildirdi. İhbarı aldıktan sonra olay yerine gelen ekipler, olayla ilgili detaylı incelemelerde bulundu. 5 adet Bungalovun havuzuyla beraber çalınmasının ardından geride kalan boş arazi ise havadan görüntülendi.

catalca-da-bungalov-calindi-havuzlariyla-birlikte-alip-goturmusler-001.jpg