Metro arızası İstanbullulara zor anlar yaşattı! Durak ve istasyonlar dolup taştı

İstanbul’da bu sabah saatlerinde yaşanan metro arızası işine, okuluna gitmek üzere olan vatandaşlara zor anlar yaşattı. Arıza nedeniyle durak ve istasyonlarda kalabalık oluştuğu ve yoğunluktan dolayı turnikelerin önüne bant çekildiği görüldü.

Metro arızası İstanbullulara zor anlar yaşattı! Durak ve istasyonlar dolup taştı

İstanbul’da M5 Üsküdar-Çekmeköy Metro hattında sabah saatlerinde arıza meydana geldi. Bu sabah saatlerinde metroda yaşanan arıza sebebiyle istasyon ve duraklarda yoğunluk oluştu. İşine ve okuluna gitmek üzere evinden çıkan İstanbullu vatandaşlar metroda yaşanan arıza sebebiyle durak ve istasyonlarda beklemek zorunda kaldı. Yaşanan yoğunluk sebebiyle turnikelerin önüne bant çekilirken metroya binmek isteyen vatandaşlar otobüslere yönlendirildi.

İSTANBUL’DA METRO ARIZASI

M5 Üsküdar-Çekmeköy metro hattında bu sabah saatlerinde arıza meydana geldi. Yaşanan teknik arıza sebebiyle seferler durdu. Arızanın yaklaşık 1 saat sürdüğü ve metro duraklarında ve istasyonlarında yoğunluk oluştuğu görüldü. İstasyon ve durakların kalabalığı cep telefonu kameralarına da yansırken güvenlik görevlileri bölgedeki vatandaşları otobüslere yönlendirdi.

metro-arizasi-istanbullulara-zor-anlar-yasatti-durak-ve-istasyonlar-dolup-tasti.jpg

1 SAAT SONRA SEFERLER TEKRAR BAŞLADI

Metro istasyonundaki teknik arıza sosyal medyada da gündem oldu. İstasyon ve duraklarda bekleyen İstanbullular cep telefonu kameralarıyla yoğunluğu kayda aldı. Teknik bir arıza sebebiyle seferler durdurulurken yaşanan aşırı yoğunluk dolayısıyla Altunizade ve Üsküdar istasyonlarında turnikelerin önüne bant çekildi. Metroya binmek isteyen vatandaşlar güvenlik görevlileri tarafından otobüslere yönlendirildi. Vatandaşların otobüse yönelmesi sebebiyle bu kez de otobüs duraklarında yoğunluk yaşandı. Metrodaki teknik arızanın yaklaşık 1 saat sürdüğü ve 1 saatin ardından Metro İstanbul’dan açıklama geldiği söz konusu açıklamada; ‘M5 Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattımızda seferlerimiz yapılmaya başlanmıştır.’ ifadelerine yer verildiği görüldü.

metro-arizasi-istanbullulara-zor-anlar-yasatti-durak-ve-istasyonlar-dolup-tasti-001.jpg