Samsung Galaxy M55 geliyor! Selfie kamerası fark yaratacak

Samsung Galaxy M55’in fiyatı ve özellikleri araştırılıyor. Görücüye çıkmaya hazırlanan yeni modelin selife kamerasıyla fark yaratacağı konuşuluyor. Samsung’un yeni modeli merakla beklenirken 50 MP selfie kamerası iddiası da heyecanlandırdı.

Samsung Galaxy M55 geliyor! Selfie kamerası fark yaratacak

Akıllı telefon modellerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanan Samsung’un yeni modeli hem özellikleri hem fiyatı hem de renk seçenekleri bakımından merakla bekleniyor. Samsung’un yeni modelinde kamera kalitesine büyük ölçüde önem verdiği belirtiliyor. İddiaya göre, Samsung Galaxy 5M55 modeli 50 MP selfie kamerasıyla gelecek. Bu da gösteriyor ki yeni model, Samsung’un bugüne kadarki en yüksek çözünürlüklü selfie kamerasına sahip telefonu olacak. İşte Samsung Galaxy M55 özellikleri ve merak edilen tüm detayları…

SAMSUNG GALAXY M55 ÇOK İDDİALI GELİYOR

Akıllı telefon satın alınırken en çok önem verilen nokta hiç kuşkusuz kamera kalitesi oluyor. Kullanıcılar, telefonun kamera kalitesine önem vererek model tercihlerini buna göre yapıyorlar. Kamera konusunda da en büyük rekabet çözünürlük noktasında yaşanıyor. Samsung’un yeni modeli olan Galaxy M55’in de iddialı bir selfie kamerasıyla geleceği konuşuluyor. Bu model, Samsung’un bugüne kadarki en yüksek çözünürlüklü selfie kamerası olacak.

samsung-galaxy-m-55-geliyor-selfie-kamerasi-fark-yaratacak-001.jpg

50 MP ÇÖZÜNÜRLÜĞE SAHİP SELFIE KAMERASI

Samsung’un yeni modeli Galaxy M55’in ekranında 50 MP çözünürlüğe sahip bir selfie kamerası bulunacağı belirtiliyor. Bu da yeni model için önemli bir detay. Bunun sebebi ise 50 MP’nin buğuna kadar Samsung telefonlar içinde en yüksek selfie kamera çözünürlüğü olacak olması. Şimdiye kadar bir Samsung modelinde gördüğümüz en yüksek selfie kamera çözünürlüğü 32 MP idi.

samsung-galaxy-m-55-geliyor-selfie-kamerasi-fark-yaratacak.jpg

GALAXY M55 ÖZELLİKLERİ

Samsung Galaxy M55’in bilinen diğer özellikleri arasında 6,7 inç 120 Hz Full HD + Super AMOLED + ekran, 50 MP + 2 MP şeklinde üçlü kamera kurulumu da bulunuyor. Yeni modelde 1.000 nit ekran parlaklığı, ekran görünümlü parmak izi tarayıcı, Snepdragon 7 Gen 1 işlemci, 12 GB’a kadar RAM, 256 GB’a kadar depolama alanı, Dolby Atmos, Wi-Fi 6 ve Bluetooth 5.2 yer alıyor. Yeni modelin renk seçeneklerinin siyah ve Gökyüzü Mavisi olması bekleniyor.