Kripto para fenomeni bir gecede 1 milyon dolar kaybetti

Kripto para piyasalarının düşüşe geçmesiyle birlikte bir gecede 1 milyon dolar kaybeden Kripto para fenomeni “Benim İçin Hayat Bitti” dedi.

Kripto para fenomeni bir gecede 1 milyon dolar kaybetti

Twitter'da “Crypto Nerd” isimli hesabı ile kripto para paylaşımları yapan fenomen 1 gecede 1 Milyon dolar kaybetti. Kripto para piyasası ile kaldıraçlı işlem yapan Fenomen, 2017 yılından bu yana yatırım yaptığını ve tüm hayatının Bu yıl olduğunu ifade ederek yaşadığı çöküş sonrasında benim için hayat bitti dedi.

Ortadoğu'da Savaş söylentilerinin çıkması ile birlikte Kripto para piyasaları adeta çakıldı. Birçok yatırımcı da bir gecede büyük paralar kaybetti. Kripto para piyasasında para kaybedenlerden biri de Twitter'da “Crypto Nerd” isimli hesabı ile Paylaşımlar yapan Kripto para fenomeni oldu. Bir gecede 1 milyon dolar kaybettiğini açıklayan Fenomen, “Benim İçin Hayat Bitti” dedi.

KALDIRAÇLI İŞLEM BAŞINI YAKTI

2017 yılından bu yana Kripto para ile ilgilendiğini söyleyen “Crypto Nerd” isimli kullanıcı, “PEPE” isimli kripto parada yaptığı kaldıraçlı işlem nedeniyle tüm arasını kaybetti. Gece boyunca bilgisayar başında kalan ancak sonrasında uykusu geldiği için bilgisayarını kapatarak uyuyan Fenomen sabah kalktığında tüm parasının bittiğini fark etti.

Banka hesabında hiç para tutmadığını tüm birikimini Kripto para borsasına yatırdığını belirten Fenomen, kaybettiği para sonrasında “Benim için hayat bitti” ifadelerini kullandı.