AÖF sınav sonucu sorgulama ekranı 2024! AÖF 2. dönem sınav sonuçları

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi ara sınavları başladı. AÖF öğrencilerinin haftalardır hazırlandığı 2. dönem ara sınavları bugün sona eriyor. 2 gün süren sınavların sonuçları da merak konusu oldu.

AÖF sınav sonucu sorgulama ekranı 2024! AÖF 2. dönem sınav sonuçları

AÖF sınav sonuçlarını merak eden AÖF öğrencileri sınavların açıklanacağı tarihi araştırmaya başladı. 23-24 Mart 2024 tarihleri arasında 2 gün süreyle uygulanan AÖF Bahar Dönemi ara sınavları 24 Mart Pazar (bugün) sona eriyor. Sınava katılım sağlayan AÖF öğrencileri de sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi merak ediyor. AÖ Bahar Dönemi ara sınavlarından alınan sonuçlar not ortalamasına yüzde 30 etki edecek. Bilindiği gibi AÖF sınavları 100 puan üzerinden değerlendiriliyor. Peki, AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak Mart 2024? AÖF Bahar Dönemi ara sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları açıklandı mı 2024? AÖF 2. dönem sınav sonuçları hangi gün açıklanacak? İşte tüm merak edilenler…

AÖF BAHAR DÖNEMİ ARA SINAVLARI BAŞLADI

AÖF öğrencilerinin haftalardır hazırlandığı AÖF Bahar Dönemi ara sınavları 23-24 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. 2 günde tamamlanacak olan sınavlar 24 Mart 2024 Pazar günü sona erecek. Sınavlara katılım sağlayan öğrenciler sınav sonuçlarını merak etmeye başladı. AÖF sınav sonuçları araştırması devam ediyor. Bilindiği gibi AÖF sınavları 100 puan üzerinden değerlendiriliyor. Ders geçme notu alt sınırı ise 35 olacak. Sınavda 4 yanlış 1 doğru cevabı götürecek.

aof-sinav-sonucu-sorgulama-ekrani-2024-aof-2-donem-sinav-sonuclari.jpg

AÖF BAHAR DÖNEMİ ARA SINAV SONUCU SORGULAMA EKRANI

AÖF Bahar Dönemi ara sınavları bu hafta sonu gerçekleştiriliyor. 24 Mart Pazar günü sona erecek olan sınavların sonuçları merakla bekleniyor. AÖF Bahar Dönemi ara sınav sonuçları henüz açıklanmadı. Yüz yüze gerçekleştirilen AÇF sınavlarının sonuçlarının Nisan ayının ikinci haftası öğrencilerin erişimine açılması bekleniyor. AÖF sınav sonuçları açıklandıktan sonra sınav sonucunuzu öğrenmek için Anadolu.edu.tr adresinden T.C. Kimlik Numaranız ve şifrenizle sorgulama yapabilirsiniz. Sisteme giriş yaptıktan sonra sınav sonuçları ekranından sınavda elde ettiğiniz toplam puan ve doğru-yanlış cevap sayınıza göz atabilirsiniz. AÖF Bahar Dönemi ara sınav sonuçlarının açıklanmasıyla harf notları da belli olacak.