Öğretmen ataması olacak mı sorusu yanıt buldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan yanıtladı

Yerel Seçim ve Ramazan Bayramı’nın ardından bugün gerçekleştirilen Kabine toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Öğretmen ataması olacak mı sorusu yanıt buldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan yanıtladı

Kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli açıklamalara yer verdi. Gündeme dair sıcak başlıkları ele alan Erdoğan, açıklamaları sonrasında basın mensuplarının sorularına yanıt verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yöneltilen sorulardan biri de öğretmen atamaları oldu. Öğretmen atamaları ile ilgili soruyu yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjdeyi verdi.

ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILACAK

Yaklaşık 1,5 aylık aranın ardından Kabine toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşti. Önemli konu başlıklarının masaya yatırıldığı Kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçen Erdoğan, gündeme dair sıcak başlıkları ele aldı. Kabine’nin ardından kamuoyuna açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a öğretmen atamaları da soruldu. Bu soruya yanıt veren Erdoğan, öğretmen atamasının yapılacağını duyurdu.

ogretmen-atamasi-olacak-mi-sorusu-yanit-buldu-cumhurbaskani-erdogan-yanitladi.jpg

‘ÖĞRETMEN ATAMALARI FAZLA UZAMAYACAK’

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisine öğretmen atamaları ile ilgili yöneltilen soruya da yanıt verdi. Öğretmen atamaları ile ilgili müjdeli haberi veren Erdoğan, ‘Öğretmen atamaları fazla uzamayacak. Yakında bir miktar atama yapacağız. Ancak şimdi rakam vermek doğru olmaz. Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor.’ dedi. Bugünkü Kabine toplantısında da atama bekleyen öğretmenlerin gözü ve kulağı yapılacak açıklamadaydı. Beklenen öğretmen atamaları sosyal medyanın da gündemine yerleşirken Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan gelen müjdeli haberin ardından gözler atamaların yapılacağı tarihe ve branş dağılımına çevrildi. Konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılacak duyuru bekleniyor.