YKS geç başvuru ücreti son ödeme tarihi açıklandı! Dikkat TYT AYT YDT geç başvuru için son şans

Üniversite adayları sınav başvuruları için gerekli olan ödemeyi yaparak başvurularını tamamladı. Başvurusunu tamamlayamayanlar için geç başvuru tarihi ve geç başvuru ücreti belli oldu. YKS geç başvuruları o tarihte son.

YKS geç başvuru ücreti son ödeme tarihi açıklandı! Dikkat TYT AYT YDT geç başvuru için son şans

Üniversite sınavına katılım sağlayacak adaylar için geç başvuru tarihi ve ücreti belli oldu. Üniversite adayları, Haziran ayında YKS sınavına katılım sağlayacak. Sınava doğru geri sayım sürerken sınav başvurusunu tamamlayamayan adaylar için geç başvuru tarihi belli oldu. Peki, YKS geç başvuru tarihi ne zaman? Geç başvuru TYT, AYT ne zaman son? YKS geç başvuru ücreti ne kadar 2024? İşte detaylar…

YKS İÇİN SON BAŞVURU ŞANSI

Üniversite adayları YKS sınavı için başvurularını gerçekleştirdi. Sınav başvurusunu tamamlayamayan adaylar için bir şans daha var. YKS geç başvuruları ile ilgili detaylar belli oldu. Üniversite sınavına katılım sağlayacak adaylar için geç başvuru tarihi ve geç başvuru sınav ücreti açıklandı. YKS geç başvuru işlemleri 7 Mart 2024 Perşembe günü sona erecek.

yks-gec-basvuru-ucreti-son-odeme-tarihi-aciklandi-dikkat-tyt-ayt-ydt-gec-basvuru-icin-son-sans.jpg

SON TARİH 7 MART

YKS sınavına başvurusunu yapamayan ve başvuru işlemlerini tamamlayamayan üniversite adayları için geç başvuru tarihi devam ediyor. YKS geç başvuru işlemleri 5-7 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. YKS başvuruları için son tarih 7 Mart.

yks-gec-basvuru-ucreti-son-odeme-tarihi-aciklandi-dikkat-tyt-ayt-ydt-gec-basvuru-icin-son-sans-001.jpg

YKS TYT AYT YDT GEÇ BAŞVURU ÜCRETİ

YKS geç başvuru ücreti normal başvuru ücretine göre yüksek bir rakam oluyor. Buna göre; YKS TYT geç başvuru sınav ücreti 442,5 TL, YKS AYT geç başvuru sınav ücreti 442,5 TL, YKS YDT geç başvuru sınav ücreti 442,5 TL’dir. TYT, AYT ve YDT sınavlarının tümüne katılım sağlayacak olan üniversite adayları 1.327 TL sınav başvuru ücreti ödeyecekler.