Devlet destekli 500 bin TL kredi! Paraya sıkışan tek sefere mahsus alıyor

Ziraat Bankası devlet destekli 500.000 TL kredi veriyor. Paraya sıkışan kaçırmasın.

Devlet destekli 500 bin TL kredi! Paraya sıkışan tek sefere mahsus alıyor

Ziraat Bankası'ndan yeni devlet destekli Kredi fırsatı geldi. Paraya sıkışan ve nakit ihtiyacı olanlara yönelik başlatılan yeni kampanya da tam 500.000 TL'lik borç kapatma kredisi sağlanıyor. Vatandaşa nefes aldıracak yepyeni bir kampanyaya daha imza atan Kamu Bankası şartları ve detayları da duyurdu. Kredi ve kredi kartı borcu olanlar, Paraya sıkışanlar, acil nakit ihtiyacı olanlar kampanyaya hemen başvuru yapabilir. Tek seferde 500.000 TL devlet destekli kredi almak için başvuru şartları haberimizde…

12 AY VADELİ KREDİ DESTEĞİ

Ziraat Bankası tarafından başlatılan yeni Kredi kampanyasında borçları tek bir çatı altında toplayarak ödemek mümkün hale geliyor. Özel bankalara oranla çok daha uygun faiz oranı Kredi sağlayan Ziraat Bankası, bu Kampanyayı 12 ay vadeli olarak yapıyor. Düşük faizde ve uygun geri ödeme seçenekleriyle borç kapatma kredisi Ziraat Bankası'nda paraya sıkışan vatandaşları bekliyor. Devlet destekli kredi almak isteyenler tek başvuru ile 500 bin TL limitli kredi kullanabiliyor.

devlet-destekli-500-bin-tl-kredi-paraya-sikisan-tek-sefere-mahsus-aliyor.jpg

KOLAY VE HIZLI BAŞVURU İMKANI

Ziraat Bankası'nın yeni kampanyasına katılmak için başvuru işlemlerini şubelerden yapmak gerekiyor. Müşteri danışmanları aracılığı ile kolay ve hızlı başvuru seçenekleri var. Başvurusu onaylananlar Kredi tutarını en kısa sürede alabiliyor. 500 bin TL'lik borç kapatma kredisi kampanyası yapar Ziraat Bankası düzenli gelir ve sahip herkese Kredi sunuyor. Nakit paraya ihtiyacı olan ve borç yükünden kurtulmak isteyenler de bu kampanya ile birlikte rahat bir nefes alıyor.

30 NİSAN’A KADAR BAŞVURAN OLACAK

Ziraat Bankası'nın yeni borç kapatma kredisinin son başvuru tarihi 30 Nisan olarak açıklandı. Paraya sıkışanlar en geç 30 Nisan tarihine kadar başvuru işlemlerine Ziraat Bankası şubelerinden yaparak borçlarından kurtulma fırsatını elde edecek. Başvuru esnasında başka bankaları olan borç bilgilerini de yanınızda götürmekte fayda var. Başka hiçbir belgeye ihtiyaç yok. TC kimlik kartınızla giderek başvurunuzu yapabilirsiniz.