Gaziosmanpaşa’da toprak kayması! 70 kişi tahliye edildi ekipler bölgede

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde toprak kayması yaşandı. Gaziosmanpaşa ilçesinde meydana gele toprak kayması olayıyla ilgili İstanbul Valiliği’nden açıklamalar geliyor. Ekiplerin intikal ettiği bölgede 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.

Gaziosmanpaşa’da toprak kayması! 70 kişi tahliye edildi ekipler bölgede

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde meydana gelen toprak kaymasından 14 ev etkilendi, 70 kişinin ise tedbir amaçlı tahliye edildiği bilgisine yer verildi. Ekipler acil olarak bölgeye intikal ederken İstanbul Valiliği'nden de olayla ilgili son dakika açıklamaları geliyor. Valilik açıklamasında, meydana gelen olayda toplam 14 gecekonduğunun etkilendiği, 3 gecekondunun ise kullanılamaz hale geldiği bildirildi.

GAZİOSMANPAŞA'DA TOPRAK KAYMASI

İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması meydana geldi. Son dakika olarak aktarılan olayla ilgili bölgeden bilgiler aktarılmaya devam ediliyor. AFAD ekiplerinin intikal ettiği bölgede ekiplerin çalışmaları devam ederken İstanbul Valiliği'nden de açıklamalar geliyor. Saat 19.30 sıralarında meydana gelen olayda 14 gecekondunun etkilendiği ve 3 gecekondunun kullanılamaz hale geldiği bilgisine yer verildi.

AFAD EKİPLERİ BÖLGEDE

İstanbul Valiliği, Gaziosmanpaşa ilçesinde meydana gelen toprak kayması ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Olay, saat 19.30 sıralarında Gaziosmanpaşa ilçesi Yıldıztabya Mahallesi Bahadır Sokak'taki alanda yaşandı. Valilik'ten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

'Olayda toplam 14 gecekondu etkilenmiş olup gecekondulardan 3'ü kullanılamaz hale gelmiştir. Bölgede yaşayan 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edilmiş olup olay yerine çok sayıda AFAD ekibi sevk edilmiştir. Olayda ölen ya da yaralanan olmamıştır.'