AÖF kayıt yenileme 2017 bahar dönemi ne zaman?

2017 Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi (AÖF) resmi web sayfasında bahar dönemi kayıt yenileme tarihini merak eden öğrencilerin açık adresi oldu. 2017 AÖF Bahar dönemi kayıt yenileme tarihi ne zaman? 2017 AÖF Bahar dönemi kayıt bitiş tarihi ne zaman?

AÖF kayıt yenileme 2017 bahar dönemi ne zaman?

2017 AÖF bahar dönemi kayıt yenileme tarihi?

2017 Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi (AÖF) resmi web sayfasında bahar dönemi kayıt yenileme tarihini merak eden öğrencilerin açık adresi oldu. AÖF’nin resmi web sayfasında kayıt yenilemeye  tarihi olan 13 Şubat 2017 tarihine kaç gün kaldığı gün, saat ve dakika olarak otomatik şekilde gösterilmektedir. Kayıt yenilemenin bitiş tarihi 24 Şubat 2017 kadar gerekli ders seçimini yaptıktan sonra AÖF ücretini Ziraat Bankasına yatırarak kayıt işlemi gerçekleştirilebilinir.


2017 AÖF bahar dönemi ders seçim kriterleri nerlerdir?

Açık öğretim fakültesi duyuru kısmında “Bahar Döneminde kayıt yeniletecek öğrencilere ders atamaları ders kodu sırasında 30 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde Açık öğretim Fakülte tarafından gerçekleştirilecektir. Öğrencilerinin ders tekrar ettikleri hariç, Fakülte tarafından atanan dersleri eksiltebilir veya toplam 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders ekleyebilir”


2017 AÖF’de yeni uygulamalar nelerdir?

Güz dönemi yoğun stres geçiren Açık öğretim Fakültesi öğrencileri tatil sonrası tekrar yoğun bir ders ve iş dönemine atılma planları yapıyorlar. 2017 AÖF sistemine gelen yeni uygulamalardan ilk ki 4 yanlış 1 doğruyu götürmesiydi ardından gelen yeni açıklamada ise 3 ders sınav hakkı getirilmesiydi.