Katil zanlısı: 'Onun için her şey yaparım'

Adana'da sevgilisinin eksi kocasıyla bir olup kadının eski sevgilisini öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan zanlının "Onun için her şeyi yaparım, Osman'ın onun eski kocası olduğunu bilseydim onu da öldürürdüm" dediği ortaya çıktı.

Katil zanlısı: 'Onun için her şey yaparım'

Edinilen bilgiye göre olay, 4 Aralık'ta Seyhan ilçesi Hadırlı Mahallesi 10040. Sokak'ta bulunan bir narenciye bahçesinin yakınında meydana geldi. İddiaya göre, gece sokaktan geçen bir vatandaş, yerde hareketsiz kanlar içinde yatan birini görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekibinin yaptığı kontrolde başından ve boynundan tabancayla vurulan kişinin öldüğü belirlendi. Yapılan incelemede cesedin Serdar Ağırağaç'a ait olduğu tespit edildi. Olayla ilgili inceleme başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Ağırağaç'ın ayrıldığı sevgilisi Emine T.'yu incelemeye aldı. Bir iş yerinde yönetici asistanı olarak çalışan Emine T.'nin 17 yıl önce perdecilik yapan Osman Ç. (41) ile evlendiği, bu birliktelikten 1 kız, 1 erkek çocuğu olduğu tespit edildi. Maddi sıkıntılar yüzünden 5 yıl önce eşinden boşanan Emine T.'nin iddia bayisi olan Serdar Ağırağaç'la tanıştığı ve nikahsız olarak onunla yaşamaya başladığını öğrenen polis, araştırmayı genişletti. Bir süre ilişki yaşadığı Ağırağaç'tan ayrılan Emine T.'nin bu kez sosyal medya üzerinden tanıştığı 2 çocuk babası Nihat Y. ile aşk yaşamaya başladığı, terk edilmeyi hazmedemeyen Ağırağaç'ın ise Emine T.'ye, "Geri dön yoksa seni ve çocuklarını öldürürüm" dediği öğrenildi.

Çocuklarına zarar geleceğinden korkan Emine T.'nin durumu eski eşi Osman Ç.'ye anlattığı, yeni sevgilisi Nihat Y.'ye de eski sevgilisi Ağırağaç'ı ağabeyi olarak tanıtıp kendini ölümle tehdit ettiğini belirterek yardım istediği ortaya çıktı. Bunun üzerine eski koca ile yeni sevgili, eski sevgilinin peşine düştü. Kısa süre sonra Osman Ç., İhsan B. (23) ve Gökhan K. (26) ile birlikte Ağırağaç'ı buldu. Eski koca daha sonra Nihat Y.'yi arayarak 'Serdar elimizde' dedi. Bunun üzerine Nihat Y., Ağırağaç'ı merkez Seyhan ilçesi Hadırlı Mahallesi'ndeki adrese getirmesini istedi. Verilen adrese getirilen Serdar Ağırağaç, Nihat Y. ve Abdülhalim A. tarafından dövüldü. Zanlıların elinden kaçmaya çalışan Ağırağaç, Nihat Y. tarafından boynundan ve başından tabancayla vurularak öldürüldükten sonra boş araziye atıldı. Emine T. ve Nihat Y. ile birlikte 7 kişi gözaltına alınırken, eski koca Osman Ç. kayıplara karıştı. Sorguya alınan Emine T. ifadesinde, "Serdar tekrar benimle birlikte olmak istiyordu. Kabul etmedim, beni ve çocuklarımı öldürmekle tehdit etti. Ben de durumu boşandığım eşime ve şu an birlikte yaşadığım Nihat'a anlattım" dedi.

Katil zanlısı Nihat Y. ise, "Emine, ölen Serdar'ı bana ağabeyi olarak tanıttı. Yaptığım araştırmada benden önceki sevgili olduğunu öğrendim. Emine'yi tehdit ettiğini öğrendim. Boşandığı eşi Osman, Serdar'ı bulunca bana getirdi. Tartıştık ve kaçmaya çalışınca vurdum. Emine benim her şeyim, onun için her şeyi yapardım. Osman'ın onun eski kocası olduğunu bilseydim onu da öldürürdüm" dediği öğrenildi. İşlemleri tamamlanan zanlılardan Nihat Y. ile birlikte 4 kişi tutuklanırken, Emine T. ev hapsine çarptırıldı, diğer iki zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.