Mehmet Koçarslan kimdir? Reina saldırısı sonrası detaylı açıklama

Reina Gece Kulübü'nün sahibi Mehmet Koçarslan gerçekleştirilen saldırıdan sonra yazılı bir açıklama yaptı. Hürriyet Gazetesi'ne verdiği röportaj yanlış anlaşılınca yazılı açıklama yapan Mehmet Koçarslan bakın neler dedi. Mustafa Koçarslan kimdir? Gece kulübüne neden Reina ismini koydu? ve Reina onun için ne anlam ifade ediyor. Tüm bu soruların cevabı haberimizin detaylarında..

Mehmet Koçarslan kimdir? Reina saldırısı sonrası detaylı açıklama

2017'nin ilk saatlerinde kanlı bir terör saldırısının yaşandığı gece kulübü Reina'nın sahibi Memet Koçarslan, saldırıya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

OLAĞANÜSTÜ TEDBİRLER ALINMIŞTI

Koçarslan, yaklaşık iki haftadır bölgede olağanüstü emniyet tedbirlerinin alındığını 24 saat uygulamaların yapıldığını belirtti.

DEVLET MİLLET EL ELE

Reina'nın sahibi, açıklamasında "Emniyet güçlerimiz tarafından alınan tüm bu önlemlere rağmen maalesef bu elim olay gerçekleşmiştir. Ne diyeceğimizi bilemiyoruz. Sözün bittiği yerdeyiz. İnsanlığa, milletimize ve ülkemize yapılan bu terör saldırısının, birliğimizi bozamayacağını, kardeşliğimizi yok edemeyeceğine, devletimizin milletimizle el ele terörü yok edeceğini inancımız tamdır." ifadelerine yer verdi.


SÜLEYMAN SOYLU'DAN İSTİHBARAT AÇIKLAMASI


İçiçleri Bakanı Süleyman Soylu’ya bu soru sorulduğunda tam bir cevap vermeden, “Bu tür çok sayıda istihbarat geliyor ve bu istihbaratlar değerlendiriliyor.” şeklinde bir yanıt verdi. Bazı isihbaratların kişi isimlerine dönük bazı istihbaratlarında çerçeve dönük olarak geldiğini söyleyen Süleyman Soylu Ankara'da İstanbul'da diye yer belirtiliyor ve bu istihbaratlar dikkate alınıyor. 


MEHMET KOÇARSLAN KİMDİR?

Saldırı sonrası gözler Reina’nın sahibinin Mehmet Koçarslan’a çevrildi. Koçarslan Tuncelili bir kömür tüccarı olarak biliniyor. İstanbul’da 25 yıl süreyle kömürcülük yapan Koçarslan’ın ailesi madencilik ve ithalat işleriyle uğraşıyor. İstanbul’un ünlü mekanlarından Laila’nın yanına açtığı gece kulübü Reina ile ismini tüm Türkiye’nin duyduğu Mehmet Koçarslan’ın uzun süredir Reina’nın işletmecisi olduğu biliniyor.


 Galatasaray Adası adıyla da bilinen Su Ada’nın da işletmecisi olan Mehmet Koçarslan evli ve 3 çocuk babası.

Mehmet Koçarlan en küçü kızı Riena'nın ismini bu gece kulübüne vermiş. İspanyolca'da kraliçe anlamına gelen Riena ismini kızına Amerika'da bir arkadaşı önermiş. Riena için çevresine hep "Riena'yı temiz tutmam lazım. O benim kızımın ismi" şeklinde söyleyerek Riena Gece Kulübü'nün ne anlam taşıdığını ifade etmiş. 

 

Mehmet Koçarslan Müge Koçarslan'la evli ve 3 çocukları var.