Fatih Terim'den Kosova maçı değerlendirmesi

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim Kosova maçı öncesi kameralar önüne geçti. Arda Turan ve ekibini kadroya almasının sorulması üzerine basın mensuplarından sadece maçla ilgili soru olacağını söyleyen Fatih Terim, maç sonrası geniş değerlendirmeler yapacağının sinyalini verdi.

Fatih Terim'den Kosova maçı değerlendirmesi

Milli Takımlar TeknikDirektörü bugün oynanacak zorlu Kosava maçı öncesi bir otelde yanına aldığıtakımın genç yıldızlarıyla bir basın toplantısı düzenleyerek maç öncesideğerlendirmelerde bulundu.

SADECE MAÇI SORUN

Basın mensuplarınaaçılışta bir değerlendirme yapan Fatih Terim sadece Kosova maçı ile ilgilisorulara cevap vereceğini maçtan sonraki toplantıda istedikleri herşeyisorabileceklerini söyledi.

Geçen maçlarda son 24’tekamuoyuna düşen şeylerin takımın moral ve motivasyonunu bozduğunu söyleyenFatih Terim bu kez bu hataya düşmeyeceklerini belirterek, zorlu olacağı bilinenKosova maçının sahada daha da zor olacağına dikkat çekti. Maçın kadrosunun bugünkü son antremandan sonra sakatlık durumlarına göre netleşeceğini söyledi. 

ARDA KAPTAN MI OLACAK?

Bugün oynanacak Kosovamaçında Arda kaptan mı olacak sorusuna Terim’in yanıtı “"Kaptanlık konusunda bir sıkıntı olmadı. En fazla milli olan da bildiğim kadarıyla Arda görünüyor. Mehmet, Arda, sırayla herkes gidiyor. Kaptanlıkta bir sorunyok" dedi.

BU MAÇTA 3 PUANIALACAĞIZ

Fatih Terim Grup’taoynanan maçları değerlendirerek henüz bir galibiyet alamamanın bir başarısızlıkolduğunu söyledi. İzlanda maçını kaybetmenin kabul edilebilir bir durumolmadığına dikkat çeken Fatih Terim, “Ukrayna maçında 2-0 geriye düştüktensonra maçın 2-2 sonlandı.Ukrayna maçını 2-0'dan kazanmanın başarı, kendisahasında 2 puan kaybetmenin ise başarısızlıktır.” Dedi.

KARŞILAŞMANIN SAATİ VEKANALI

A Milli Takım, 2018FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'ndaki dördüncü maçında cumartesi günüKosova ile karşılaşacak. Antalya Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacakkarşılaşmayı Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Tamas Bognar yönetecek. BalazsBuzas ve Zsolt Varga'nın yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanındördüncü hakemi ise Ferenc Karako olacak. Karşılaşma TV8'den naklen yayınlanacak.