Ümit Özat Ahmet Çakar için açtı ağzını yumdu gözünü! Bu sözler kavga çıkarır

Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda eski Fenerbahçe futbolcusu Ümit Özat ile ilgili söyledikleriyle gündem olmuştu. Ahmet Çkaar’ın Ümit Özat yorumu uzun süre konuşulmuştu.

Ümit Özat Ahmet Çakar için açtı ağzını yumdu gözünü! Bu sözler kavga çıkarır

Ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar’ın eski futbolcu olan ve şimdilerde teknik direktör olarak kariyerine devam eden Ümit Özat ile ilgili yorumu uzun süre gündemde kalmıştı. Ümit Özat ile ilgili ‘Bu akşam ölecek. Hissettim’ şeklinde yorum yapan Ahmet Çakar’a bu yorumun odağındaki isim olan Ümit Özat’tan çok sert bir yanıt geldi.

AHMET ÇAKAR: ÜMİT ÖZAT BU AKŞAM ÖLECEK

Eski hakem Ahmet Çakar, kariyerine TV’de spor yorumcusu olarak devam ediyor. Ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar’ın geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında Ümit Özat ile ilgili yaptığı yorum herkesi şaşırttı. Ümit Özat hakkında ‘Bu akşam ölecek hissettim’ diyen Ahmet Çakar’a sunucu müdahale etmiş ve ‘Allah korusun hocam , niye ölsün ya’ demişti. Sunucunun bu sözleri sonrasında da yorumunu tekrarlayan Çakar, ‘Vallahi diyorum. Hissettim, hissettim, hissettim ölecek…’ ifadelerini kullanmıştı.

umit-ozat-ahmet-cakar-icin-acti-agzini-yumdu-gozunu-bu-sozler-kavga-cikarir.jpg

ÜMİT ÖZAT AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Ahmet Çakar’ın kendisiyle ilgili yorumu sonrasında sessizliğini bozan Ümit Özat ise açtı ağzını yumdu gözünü. Aile üyelerinden birinin bu görüntüleri izlese büyük bir travma yaşayabileceğini söyleyen ve Çakar’ın sözlerine çok sinirlenen Ümit Özat, ‘Hiç düşünmüyor musun hoca, bu adamın çoluğu çocuğu var, izlerse travma yaşar mı, yaşamaz mı diye. Ama bunlar senden beklenen şeyler. Merak etme itin duası kabul olsa gökten kemik yağar. Seninle yayın yaptığım için kendimden utanıyorum. Ayrıca duanla yaşamadım ki temenninle ya da hissiyatınla öleyim.’ sözleriyle tepkisini dile getirdi.

umit-ozat-ahmet-cakar-icin-acti-agzini-yumdu-gozunu-bu-sozler-kavga-cikarir-001.jpg