Batuhan Karadeniz Icardi ve Wanda’nın öpüştüğü videoya ateş püskürdü

Galatasaray’ın yıldızı Mauro Icardi, sahadaki başarısıyla sarı kırmızılıların gönlünde taht kurdu. Özel hayatıyla da sık sık gündem olan Icardi’nin son Instagram paylaşımı dikkat çekti. Icardi ve eşinin cesur paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Batuhan Karadeniz Icardi ve Wanda’nın öpüştüğü videoya ateş püskürdü

Arjantinli yıldız Mauro Icardi, Galatasaray forması ile attığı gollerle sarı kırmızılı taraftarların gönlünde ayrı bir yer edindi. Icardi ve eşi Wanda Nara, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla özel hayatlarıyla da sık sık gündeme gelen isimler arasında. Icardi ve Wanda Nara’nın Instagram hesaplarından yaptıkları son paylaşım kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. İkilinin sosyal medyadan paylaştıkları klipteki cesur sahneye spor yorumcusu Batuhan Karadeniz’den tepki geldi.

ICARDI VE WANDA NARA’DAN CESUR PAYLAŞIM

Galatasaray’da forma giyen Mauro Icardi’nin esşi Wanda Nara ile birlikteki cesur görüntüleri kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti. Wanda Nara, yayınlamayı planladığı yeni müzik klibi için tanıtım klibi çekti. Bu tanıtımda Wanda Nara’nın eşi Icardi ile olan cesur sahneleri kısa sürede gündem oldu. Yeni klipte Icardi ve Wanda’nın öpüştüğü sahnelerin yer aldığı görülürken ikilinin bu klibi sosyal medya hesaplarından yayınlamasıyla tartışmalar başladı. Eski futbolcu ve şimdilerde spor yorumcusu olan Batuhan Karadeniz, yayınlanan bu klibin ardından Icardi’ye tepki gösterdi.

batuhan-karadeniz-icardi-ve-wanda-nin-opustugu-videoya-ates-puskurdu-001.jpg

‘SANA OLAN BÜTÜN SEVGİM VE SAYGIM BİTMİŞTİR’

Icardi ve Wanda Nara’nın paylaştığı görüntülerin ardından sosyal medya bu cesur sahneleri konuştu. Spor yorumcusu Batuhan Karadeniz’in de gündemine aldığı bu görüntülere Karadeniz’den sert bir tepki geldi. Bu görüntüler üzerinden Icardi’yi eleştiren Karadeniz, ‘Şimdi bu ülkede bazı insanlar tabii ki Icardi’yi çok sevdi. Özellikle de çocuk kitlesi çok sevdi. Son paylşılan reels videosundan sonra ben de mesela her videomda hemen hemen Icardi’yi bağrıma bastım. Seni ve aileni seviyoruz dedik ama bu ülkenin bir ahlaki değerleri var kardeşim. Bu ahlaki değerleri görmemezlikten gelemezsin. Böyle bir video paylaşamazsın kardeşim. Yazıklar olsun. Sana olan bütün sevgim ve saygım da şu andan itibaren bitmiştir. İyice abarttınız, bu nedir ya?’ ifadelerini kullandı.