Bakanlık mülakatsız personel alımı yapacak

Sağlık Bakanlığı, mülakatsız personel alımı yapılacak. Alımlar kura çekilişi ile gerçekleşecek.

Bakanlık mülakatsız personel alımı yapacak

Sağlık Bakanlığı, kısa süre önce 27.000 personel alımı gerçekleştirmişti. Bir son dakika açıklaması daha yapan bakanlık, İŞKUR üzerinden 8.000 personel alımı yapacaklarını duyurdu. Personel alımında mülakat olmayacak.

Sağlık Bakanlığı tarafından son dakika açıklaması yapıldı. Bakanlık bünyesinde taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 8 bin sürekli işçi alımı yapılacağı bildirildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, mülakatsız personel alımına ilişkin detayları da paylaştı. Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ve detaylar haberinizde…

Mülakatsız kura çekilişi ile personel alımı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün yapılan kabinine toplansın hemen ardından kameralar karşısına geçerek bakanlık bünyesinde görevlendirilmek üzere 8.000 daimi işçi alımı yapılacağını bildirdi. Kura çekilişi ile personel alımı yapılacağını belirten sağlık bakanı, mülakatsız alım olacağını duyurdu. Kura çekilişi ise youtube'da canlı olarak yayınlanacak ve motor huzurunda yapılacak.

Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman yapılacak?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son yapılan 27.000 personel alımına ilişkin detayları dağıttılardı. ÖSYM tarafından sonuçlarını açıklandığını belirtilen Sağlık Bakanı, 27.000 çalışanın herhangi bir mülakat olmadan atanasının gerçekleştiğini duyurdu. Şimdi de Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 8000 personel alımı yapılacağını belirten Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Detayların önümüzdeki günlerde paylaşılacağını dile getirdi.