TBMM 14 farklı branşta işçi alımı yapacak

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), 14 farklı branşta işçi alımı yapacak. 14 farklı branş için 157 işçi alımının yapılacağı belirtilen TBMM’ye iş başvurusunda bulunmak isteyenler detayları araştırıyor. TBMM işçi alımı başvuruları takip ediliyor.

TBMM 14 farklı branşta işçi alımı yapacak

TBMM Başkanlığı İdari Teşkilatı kadrolarına yeni işçi alımı ile ilgili duyuru yapıldı. Bu kapsamda 14 farklı branşta işçi alımı yapılacak. Söz konusu ilanda 157 işçi için alım yapılacağı belirtiliyor. İşçi alımı ile ilgili detaylar merak edilirken duyurusu yapılan branşlar da araştırılıyor. Ankara, İstanbul ve Yalova’da görevlendirilmek üzere idari kadrolara yapılacak olan işçi alımının kura yöntemiyle gerçekleştirileceği bilgisine de yer verildi. Peki, TBMM personel alımı nasıl olacak? TBMM işçi alımı nasıl yapılacak? TBMM hangi branşlarda işçi alımı yapacak? TBMM işçi alımı başvuruları ne zaman başlıyor? İşte tüm detaylar…

14 FARKLI BRANŞTA İŞÇİ ALIMI YAPILACAK

TBMM Başkanlığı, 14 farklı branşta işçi alımı yapacak. 157 işçi alımının yapılacağı duyurusunun ardından TBMM işçi alımı başvurularıyla ilgili tüm detaylar araştırılmaya başlandı. Başvuruların ne zaman başlayacağı, nasıl yapılacağı ve ne zaman sona ereceği merak edilirken alım yapılacak olan pozisyonlar da araştırılıyor. TBMM Başkanlığı’ndan yapılan duyuruya göre; 14 bahçıvan, 2 aşçı, 29 bulaşıkçı, 1 dönerci, 3 el dekor süslemecisi, 71 garson, 1 antrenör, 2 kuaför, 1 kebapçı, 2 pideci, 1 pizzacı, 3 resepsiyon görevlisi, 5 taşıma işçisi ve 22 temizlik işçisi alımı yapılacak. Yapılan işçi alımları sonrası personeller, Ankara ile TBMM’nin tesislerinin bulunduğu İstanbul ve Yalova’da görevlendirilecek.

KURA YÖNTEMİ UYGULANACAK

Ankara, İstanbul ve Yalova’da görev yapmak üzere TBMM bünyesine 14 farklı branşta 157 işçi alımı yapılacak. Aralarında pizzacı, kuaför, dönerci, kebapçı ve bahçıvanın da bulunduğu işçi alımları kıra yöntemiyle gerçekleştirilecek. İşçi alımları için 28 Mart tarihine kadar başvuru yapılabilecek. 24 Nisan tarihinde ise noter huzurunda TBMM’de kura çekilecek ve kuralar internet üzerinden takip edilebilecek.