Berna Aleyna kavgası elemeye damga vurdu! İkisini de kimse tutamadı

Survivor All Star 2024’ün bu haftaki eleme düellosuna Berna ve Aleyna arasındaki kavga damga vurdu. Eleme potasında olan iki isim oyun alanında birbirine girdi. Yıldızları bir türlü barışmayan iki yarışmacı arasında tansiyon yükseldi.

Berna Aleyna kavgası elemeye damga vurdu! İkisini de kimse tutamadı

Merve Aydın, Berna, Aleyna ve Damla’nın eleme potasında olduğu eleme düellosundaki yarışlar yine nefes kesti. Bu sezonun en iddialı yarışmacılarının girdiği eleme potasında kıran kırana bir yarış ekrana gelirken finale kalan Berna ve Aleyna arasında tansiyon bir hayli yükseldi. Oyun alanında birbirine giren iki yarışmacıyı takım arkadaşları ayırmakta zorlandı. O anlar sosyal medyanın da gündemine yerleşirken hem Berna’nın hem de Aleyna’nın öfkeli halleri dikkat çekti.

BERNA VE ALEYNA ARASINDA BÜYÜK KAVGA

Survivor All Star 2024’ün 24 Nisan Çarşamba akşamı ekrana gelen yeni bölümünde eleme düellosu heyecanı yaşandı. Kırmızı ve mavi takım yarışmacılarının eleme potasında olduğu düelloda kırmızı takımdan Merve ve Aleyna, mavi takımdan ise Damla ve Berna adada kalma yarışı verdi. Heyecan dolu yarışta finalde Aleyna ve Berna yarışa çıktı. İki isim arasında tansiyonun yükseldiği anlar sosyal medyanın da gündeminde geniş yer buldu.

berna-aleyna-kavgasi-elemeye-damga-vurdu-ikisini-de-kimse-tutamadi-001.jpg

‘SENİ BURAYA GÖMERİM’

Survivor All Star’ın bu haftaki eleme düellosu oyununda finale kalan isimler Aleyna ve Berna arasında kavga çıktı. Aleyna Kalaycıoğlu ile Berna Canbeldek arasında yaşanan kavga izleyiciyi şoke etti. Takım arkadaşlarının ayırmakta güçlük çektiği iki ismin birbirlerinin üstüne yürüdüğü anlar tansiyonun ne kadar yükseldiğini gösterirken Aleyna’nın Berna’ya ‘Seni buraya gömerim’ dediği duyuldu. Berna’nın bu sözler üzerine daha da öfkelendiği ve zaman zaman rakibine doğru yürüdüğü görülürken her iki tarafı sakinleştirmek isteyen takım arkadaşları tansiyonu düşürmek için büyük çaba sarf etti.

berna-aleyna-kavgasi-elemeye-damga-vurdu-ikisini-de-kimse-tutamadi.jpg

berna-aleyna-kavgasi-elemeye-damga-vurdu-ikisini-de-kimse-tutamadi-002.jpg