David Beckham açtığı davadan adeta servet kazandı!

David Beckham, sahte ürünlerini satan dolandırıcılara karşı 240 milyon sterlinlik hukuki mücadelesini kazandı.

David Beckham açtığı davadan adeta servet kazandı!

Dava dosyalarında yer alan bilgilere göre, sahtekârlar Amazon, eBay ve Etsy gibi siteler aracılığıyla satış yapmaktaydı. Satılan ürünler arasında giysi, gömlek, ayakkabı, futbol topları, parfüm, saç ve vücut bakım ürünleri, posterler, video oyunları, gözlük, takı ve saatler bulunmaktaydı.

david-beckham-actigi-davadan-adeta-servet-kazandi.jpg

GEÇİCİ DONDURMA KARARI ALDI

Şikayet, bu satışların DBV'nin markasına gerçek bir tehdit oluşturduğunu ve işletmenin sürdürülebilirliğini etkilediğini kaydetti. Ayrıca, bunları bilmeyerek satın alan kişileri ve şirketleri de etkilemekteydi. Geçen Ağustos'ta Beckham, geçici bir tedbir kararı ve mal varlığı dondurma kararı verdi. Hakim, bu kararları şimdi kalıcı hale getirilmesini talep etti. Mahkeme kararı, 44 sanık aleyhine varsayılan bir yargı kararı verilmesine de yer verdi ve her ihlal için 8.000 sterlin ödenmesi kararı verildi.

david-beckham-actigi-davadan-adeta-servet-kazandi-001.jpg

DAVİD BECKHAM HAKKINDA

David Robert Joseph Beckham 2 Mayıs 1975, İngiliz eski bir futbolcudur. Futbol kariyerinde en son Paris Saint-Germain'de forma terletti. Oyunculuk yapmakta. David Robert Joseph Beckham 2 Mayıs 1975 tarihinde, Leytonstone Doğu Londra, İngiltere'de dünyaya gelmiştir. Babası Ted Beckham Londra|Edmonton, Londra, Temmuz–Eylül 1948), mutfak tesisatçısı ve eşi London Borough of Hackney, 1969 Sandra 1949,bir kuafördür. O düzenli bir çocuk olarak, Ridgeway Park, Chingford futbol oynamıştır ve Chase Lane İlkokulu ve Chingford Vakfı Okulu katılmıştır.