Emel Müftüoğlu, Sezen Aksu’yu paylaştı! Hastane detayı dikkat çekti

Emel Müftüoğlu, “Yiyerek zayıflama metotlarını öğretiyor” diyerek Sezen Aksu'nun iki ekmeği bir anda yemeğe çalıştığı anları sosyal medya hesabından yayınladı.

Emel Müftüoğlu, Sezen Aksu’yu paylaştı! Hastane detayı dikkat çekti

Fotoğrafta Sezen Aksu'nun bileğindeki hastane bandı ise hayranlarının dikkatinden kaçmadı. Bir süredir gözlerden uzak sakin bir yaşam sürdüren Sezen Aksu, Emel Müftüoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ortaya çıkmış oldu.

emel-muftuoglu-sezen-aksuyu-paylasti-hastane-detayi-dikkat-cekti.jpg

BİLEĞİNDE HASTANE KÜNYESİ

Minik Serçe lakaplı Sezen Aksu ile bir araya gelen Emel Müftüoğlu, sosyal medya hesabından o anları paylaşmayı ihmal etmedi. Sezen Aksu'nun iki elinde bulunan ekmekleri yediği anları yayınlayan Emel Müftüoğlu, “Yiyerek zayıflama metotlarını öğreten Sezen Aksu'm” notunu yazdı. Sezen Aksu'nun fotoğrafı kısa sürede sosyal medyada gündem olmayı başarırken bileğindeki hastane künyesi ise dikkat çeken detaylardan oldu.

emel-muftuoglu-sezen-aksuyu-paylasti-hastane-detayi-dikkat-cekti.jpeg

SEZEN AKSU HAKKINDA

Sezen Aksu, 13 Temmuz 1954 tarihinde Denizli'nin Sarayköy ilçesinde hayata gözlerini açmıştır. Sezen Aksu'nun asıl adı Fatma Sezen Yıldırım'dır. Babası Sami Yıldırım aslen Rizeli, Annesi Şehriban Yıldırım ise Selanik göçmenidir. Sezen Aksu 3 yaşındayken ailesinin İzmir'e taşınması ile eğitim hayatına İzmir'de başlamıştır. Kardeşi Nihat ile büyüyen Aksu, gençlik yıllarında çeşitli sanat dalları ile yakından ilgilenmiştir. Bir dönem resim, tiyatro ve dans dersleri almıştır. Orta öğretim eğitimini İzmir Kız Lisesi’nde tamamlayan Sezen Aksu, yüksek öğretim eğitimine Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi ile devam etmiştir. Fakat ikinci sınıfa geldiğinde okulu bırakma kararı almıştır.