Hadise'nin dansı sosyal medyada olay yarattı

Bayramda Kıbrıs'ta sahneye çıkan ve cesur tarzıyla adından söz ettirmeyi başaran Hadise'nin dansı sosyal medyaya damga vurdu.

Hadise'nin dansı sosyal medyada olay yarattı

Hadise'nin ilginç dans figürlerine "Bu ne saçma hareketler" şeklinde yorumlar yapıldı. Her konseri ve her performansı ayrı olay olan Hadise, sosyal medya pozları kadar sahnedeki hareketleriyle de adından söz ettirmeyi başarıyor. Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmek bilmeyen 38 yaşındaki ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz, bayramda Kıbrıs'ta sahneye çıktı. Sahne sonrası bikinili pozlarıyla magazin gündeminde yer alan şarkıcının sahnede dans ettiği anlar ise sosyal medyaya damgasını vurdu.

hadisenin-dansi-sosyal-medyada-olay-yaratti.jpg

“+18 UYARISI YAPILACAK BU GİDİŞLE”

İlginç kalça dansı yapan Hadise'nin hareketlerine çok sayıda yorum yapıldı. Fanlar Hadise'ye beğeni yağmuruna tutarken diğer sosyal medya kullanıcılarından ise "Kadının konserlerine +18 uyarısı yapılacak bu gidişle", "Bu ne saçma hareketler", "Bu dans mı şimdi" şeklinde eleştiri yorumları geldi. Kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da adından sık sık söz ettiren Hadise geçtiğimiz günlerde bir paylaşımda bulunup yüzü garip bulununca paylaşımı hemen silerek dikkat çekmişti.

hadisenin-dansi-sosyal-medyada-olay-yaratti-001.jpg

HADİSE HAKKINDA
Hadise Açıkgöz 22 Ekim 1985; Mol, Belçika’da dünyaya gelmiştir, Belçikalı-Türk şarkıcı ve söz yazarıdır. Mol, Belçika'da Sivaslı bir ailenin kızı olarak doğup büyümüştür. 2003 yılında Idool 2003 yarışmasına katılmıştır. Birinci olamamasına rağmen albüm teklifi almasının üzerine albüm hazırlıklarına başlamıştır. 2005'te yayımlanan ilk stüdyo albümü Sweat'te yer alan "Stir Me Up" şarkısıyla Belçika'da ve Türkiye'de ün kazanmıştır.