Kızıl Goncalar yeni bölüm bu akşam var mı? Kızıl Goncalar bu hafta var mı, yok mu?

NOW TV’nin ilgiyle takip edilen dizisi Kızıl Goncalar’ın bu haftaki yeni bölümüyle ilgili merak edilenler araştırılıyor. Bayram haftası dolayısıyla ekran macerasına kısa bir ara veren sevilen dizinin bu haftaki yeni bölümü araştırılıyor.

Kızıl Goncalar yeni bölüm bu akşam var mı? Kızıl Goncalar bu hafta var mı, yok mu?

Her Pazartesi yepyeni bölümleriyle ekrana damgasını vuran sevilen dizi Kızıl Goncalar’ın bu haftaki yeni bölümü de merak konusu oldu. İzlenme rekorları kısan sevilen dizinin bu haftaki bölümü merakla takip ediliyor. Kızıl Goncalar dizisi bu akşam yayınlanacak mı, yeni bölüm var mı, yok mu sorularına yanıt aranıyor. Peki, 15 Nisan Kızıl Goncalar var mı, yok mu? Kızıl Goncalar yeni bölüm bu akşam var mı? Kızıl Goncalar bu hafta yayınlanacak mı? Kızıl Goncalar yeni bölüm ne zaman? Kızıl Goncalar 14. bölüm ne zaman? İşte merak edilen tüm detaylar…

KIZIL GONCALAR BU AKŞAM YAYINLANACAK

Başrollerinde Özgü Namal, Özcan Deniz ve Mert Yazıcıoğlu’nun yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi Pazartesi akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Yepyeni bölümleriyle her Pazartesi sevenlerinin karşısına çıkan sevilen dizinin bu haftaki yeni bölümü de merakla araştırılıyor. Geçtiğimiz hafta bayram arası veren ve bu hafta kaldığı yerden ekran macerasına devam etmeye hazırlanan Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümü bu akşam NOW TV ekranlarında olacak.

kizil-goncalar-yeni-bolum-bu-aksam-var-mi-kizil-goncalar-bu-hafta-var-mi-yok-mu.jpg

KIZIL GONCALAR SAAT 20.00’DE NOW’DA

Ramazan Bayramı dolayısıyla ekran macerasına kısa bir ara veren Kızıl Goncalar dizisi bu hafta yeni bölümüyle ekranda olacak. Sevilen dizinin büyük bir merakla beklenen 14. bölümü bu akşam ekranda olacak. Kızıl Goncalar dizisi yepyeni bölümüyle 15 Nisan 2024 Pazartesi (bu akşam) saat 20.00’de NOW TV’de.