Pelin Karahan Bahar dizisinde! Başrolü gölgede bırakacak transfer

Ünlü oyuncu Pelin Karahan, uzun bir aradan sonra yeniden ekranlarda olmaya hazırlanıyor. Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Pelin Karahan, sevilen dizi Bahar’a geliyor.

Pelin Karahan Bahar dizisinde! Başrolü gölgede bırakacak transfer

Bir dönemin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kavak Yelleri’nin başrol oyuncularından biri olan ve dizide canlandırdığı Aslı karakteri ile ün kazanan Pelin Karahan, uzun bir süredir ekrandan uzaktaydı. Bir süredir dizi ve filmlerde rol üstlenmeyen ünlü oyuncu son dönemin çok ses getiren yapımlarından biri olan Bahar dizisine konuk oyuncu olarak geliyor. Pelin Karhan’ın Bahar dizisinde konuk oyuncu olarak yer alacağını duyanlar ‘Başrolü gölgede bırakacak’ şeklinde yorumlar yapmaya başladı. İşte Pelin Karahan’ın Bahar dizisinde canlandıracağı rolü ve tüm detaylar…

BAHAR DİZİSİNE SÜRPRİZ KONUK

Show TV ekranlarında yayınlanan ve Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Bahar dizisinin yeni bölümüne sürpriz bir isim konuk oluyor. Son dönemin kısa sürede dikkat çeken ve ilgi gören yapımlarından biri olmayı başaran Bahar dizisi bayramda verdiği kısa molanın ardından yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına geçmeye hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünün konuk oyuncusu ise Pelin Karahan olacak. Karahan'ın dizide kaç bölüm konuk oyuncu olarak yer alacağı ise henüz belli değil.

pelin-karahn-bahar-dizisinde-basrolu-golgede-birakacak-transfer.jpg

PELİN KARAHAN SEVDA ROLÜYLE GELİYOR

Bir süredir dizi ve filmde rol almayan ünlü oyuncu Pelin Karahan, Bahar dizisinde konuk oyuncu olarak yer alacak. Pelin Karahan hayranları bu gelişmeye çok sevinirken gözler Bahar’ın yeni bölümüne çevrildi. Güzel oyuncu Pelin Karahan dizide böbrek yetmezliği olan ‘Sevda’ karakterine hayat verecek. Bahar, aynı durumu yaşayan biri olarak nakil ameliyatı olacak Sevda’ya destek olurken o zorlu süreci yeniden hatırlayacak.

pelin-karahn-bahar-dizisinde-basrolu-golgede-birakacak-transfer-001.jpg