Ünlü oyuncu sevgilisi tarafından şiddete uğrağını itiraf etti

Bir süre önce yayınlanan ekranların fenomen dizisi Çocuklar Duymasın’da canlandırdığı Duygu karakteriyle akıllarda yer edinen Hayal Garip, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla eski sevgilisi tarafından şiddete maruz kaldığını duyurdu.

Ünlü oyuncu sevgilisi tarafından şiddete uğrağını itiraf etti

Murat Kahraman Özalp ile evliliğinden iki çocuğu olan oyuncu eski sevgilisi Serkan K. tarafından maruz kaldığı şiddeti “Geçtiğimiz sene Serkan K. İle birçoğunuzun da şahit olduğu bir birliktelik yaşadım. Sizlerin şahit olduğu üç kız çocuğuyla mutlu bir fotoğraf verdiğimizdi… Fakat gerçek olan, benim bu ilişki içerisinde, duygusal ve fiziksel şiddete maruz kaldığımdı” ifadeleriyle anlattı.

unlu-oyuncu-sevgilisi-tarafindan-siddete-ugradigini-itiraf-etti.jpg

“ŞİDDET HEMEN GELMİYOR ÖNCE GÜN VERİYOR”

“Şiddet hemen gelmiyor. Önce güven veriyor, şefkat gösteriyor, herkes gitse ben buradayım diyor, tüm eksikleri görüyor, boşlukları dolduruyor. Yerini sağlamladığında başlıyor şiddet. iyisini gördüğünüz kötünün içindeki o iyiliğe tekrar kavuşacağınız umudu da, manipülasyonlar ile geliyor. Gidemiyorsun, kalamıyorsun! Asla kurtulmayı başaramadığın kısır bir döngü! Uzaklaşmayı denedikçe daha fazla artan baskı, manipülasyon, fiziksel şiddet beni bu ilişkiye hapsetti. Hakaret, iftira, dayak, dayak, daha çok dayak... Aylar süren bu döngüden çıkmayı güç bela başardım. Sonunda kurtuldum... Ama çocuklarım ve benim payıma kalan travmalar bazen bizi yorgun düşürüyor...

unlu-oyuncu-sevgilisi-tarafindan-siddete-ugradigini-itiraf-etti-001.jpg

“BİR HAYAT BORÇLUYUM”

İlk önce kızlarıma hem özür hem hayat borçluyum... Bana bu süreçte desteğini sorgusuz kuzenlerim, eniştem, ablam, kızlarımın babası Murat, gelinim ve erkek kardeşim sizi çok seviyorum. Ve isimlerini buraya sığdıramayacağım dostlarım ve Zekeriyaköy Jandarma Komutanlığı'nda görevli komutamın ve asker kardeşlerim teşekkür ederim. 28.03.2024 Perşembe günü, sabah saat 10:00'da Çağlayan Adliyesi'nde görülecek davam öncesinde, başta adalet için ve belki de daha önemlisi başka mağdurlar olmaması için, mücadelemi sizlerle paylaşmayı uygun gördüm. Biraz da kendimi yalnız hissetmemek için ve başka kadınların da kendilerini yalnız hissetmemeleri için…” şeklinde konuştu.