Ak Parti'de yeni kaosun adı: Istakoz ziyafeti

Istakoz ziyafeti Ak Parti’de Kaos çıkardı. Şebnem Bursalı’ya o isimden sert tepki.

Ak Parti'de yeni kaosun adı: Istakoz ziyafeti

AK Parti'den İzmir Milletvekili Bursalı'ya İstakoz eleştirisi. AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Mücahit Birinci’den zehir zemberek açıklamalar…

AK Parti'de ıstakoz kavgası devam ediyor. AK Parti'nin İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, Monaco’da yat kulübünde Istakoz ziyafeti yapmış ve bunu da sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Şebnem Bursalı ‘ya sosyal medyada tepkiler çığı gibi büyümeye devam ederken bir tepkide Ak Parti MKYK üyesi Mücahit Birinci'den geldi. Sosyal medya hesabından Zehir zemberek açıklamalarda bulunan Mücahit Birinci, “Burası babanızın Çiftliği değil” diyerek 'Partimizden defolup gidin kardeşim' konu bu kadar basit" ifadelerini kullandı.

PARTİ İÇİ TEPKİ: "MİLLET ZOR DURUMDAYKEN MONACO'DA ISTAKOZ OLMAZ!"

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'da yediği ıstakoz ziyafeti, partisi içinden sert tepkilerle karşılandı. AK Parti MKYK üyesi Mücahit Birinci, Bursalı'nın bu hareketini eleştirerek, "Millet geçim derdindeyken, siz Monaco'da ıstakoz yiyemezsiniz" dedi.

ak-partide-yeni-kaosun-adi-istakoz-ziyafeti-2.jpg

SOSYAL MEDYADAN SERT ELEŞTİRİ

Mücahit Birinci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Şebnem Bursalı'nın tavrını eleştirerek partiden istifa etmesini talep etti. Birinci, "Bu partiden defolup gidin, siz burayı babanızın çiftliği zannediyorsunuz" ifadelerini kullandı.

PARTİ İLKELERİ VE TOPLUM DUYARLILIĞI VURGUSU

Birinci'nin tepkisi, partinin toplumla olan bağını ve ekonomik zorluklar karşısında duyarlılık gösterme gerekliliğini vurguladı. Bu olay, AK Parti'nin disiplin ve kamuoyu önündeki imajı açısından dikkate alınması gereken bir durum olarak öne çıktı.