Özgür Özel’den Meral Akşener'e: Ablam benim

Yerel Seçim sürecinde birbirleriyle atışmaları devam eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki ‘abla’ polemiği devam ediyor. Özel’den Akşener’e yanıt geldi.

Özgür Özel’den Meral Akşener'e: Ablam benim

Yerel Seçim İttifak görüşmeleri olumsuz sonuçlanan CHP ve İYİ Parti arasında sular durulmuyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in sitem dolu açıklamalarına yanıt veren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ‘Bana abla mabla demeyin’ diyerek resti çekmişti. Akşener’in bu çıkışına yanıt veren Özel, ‘Canı sağ olsun, ablam benim’ dedi. Bu yanıtın ardından gözler İYİ Parti liderine çevrildi.

MERAL AKŞENER RESTİ ÇEKMİŞTİ

İYİ Parti genel Başkanı Meral Akşener, dünkü açıklamalarında CHP’ye yüklenmiş ve CHP lideri Özgür Özel’e resti çekmişti. Hem CHP Genel Başkanı Özel’e hem de CHP’nin İBB ve ABB Başkan adayları İmamoğlu ve Yavaş’a yüklenen Akşener, kendisine ‘abla’ diyerek hitap eden Özel’e, ‘Bana abla mabla demeyin’ diyerek sert çıkmıştı. Bu sözlerin ardından gözlerin çevrildiği Özel’den yanıt geldi.

ozgur-ozel-den-meral-aksener-e-ablam-benim.jpg

ÖZGÜR ÖZEL: CANI SAĞ OLSUN

Bugün memleketi Manisa’nın Turgutlu ilçesini ziyaret eden ve burada açıklamalarda bulunan Özgür Özel, kendisine bugüne kadar sahip çıkan hemşerilerine teşekkür etti. Seçimlere kısa bir süre kaldığına dikkat çeken CHP lideri, seçim süreci boyunca emeklilerin sorununu Türkiye’ye duyurmaya çalıştığını, bu sorunları çözmek için Yerel Seçimlerin önemli olduğuna vurgu yaptı. Turgutlu’nun aynı zamanda bir tarım kenti olduğuna dikkat çeken Özel, çiftçilerin hakkını almak için mücadele ettiklerini de sözlerine ekledi. Açıklamalarının devamında İYİ Parti lideri Meral Akşener’e de yanıt veren Özgür Özel, ‘Sayın Genel Başkanıma söyleyeceğim şudur. İstedikleri kadar gelsinler, istedikleri kadar sizi bile yanıltsınlar, bize saldırsınlar. Ben de kural şu; Eski dosttan düşman olmaz. Atatürkçü, Cumhuriyetçi, Vatansever insanlar birbiriyle kavga etmez, Birbirine çelme takmaz. Birbirine kötülük yapmaz. Bugün bütün televizyonlar peşimde, Meral Hanım’a bir cevap ver diye,. Cevabım iki kelime, ‘Canı sağ olsun, ablam benim.’ dedi.