Kulüpler Birliği’nde yeni gelişme! Ali Koç istifa etmişti

Süper Lig’in olaylı geçen Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının ardından peş peşe gelişmeler yaşanmış ve Ali Koç, Kulüpler Birliği Başkanlığı’ndan istifa etmişti. Kulüpler Birliği, Koç’un istifasını reddetti.

Kulüpler Birliği’nde yeni gelişme! Ali Koç istifa etmişti

Spor manşetlerinde yer alan önemli gelişmeyi Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Fatih Saraç ile Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım bildirdi. Saraç ve Yıldırım, Kulüpler Birliği Başkanlık görevi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Kulüpler Birliği’ndeki görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Koç’un istifası sonrası ilk toplantısını gerçekleştiren Kulüpler Birliği, Ali Koç’un istifasını kabul etmedi. Ali Koç, Kulüpler Birliği’ndeki görevine devam edecek.

ALİ KOÇ KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINA DEVAM EDECEK

Kulüpler Birliği’ndeki yeni gelişmeler ile ilgili açıklamalarda bulunan Samsunspor Başkanı Yüksek Yıldırım ile Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili fatih Saraç, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un Kulüpler Birliği’ndeki görevine devam edeceğini duyurdu. Kulüpler Birliği Başkanlığı görevinden istifası reddedilen Koç, görevine devam edecek. Konuyla ilgili konuşan Saraç, ‘Kulüpler Birliği’nde yeni bir başkan değişikliğinin bu süreçte gerekli olmadığını düşünüyoruz. Ali Koç’un, tüm Kulüplerin menfaatlerini düşünerek hareket ettiğini biliyoruz. Teklifimizi kabul ettiği için teşekkür ediyoruz.’ dedi.

kulupler-birliginde-yeni-gelisme-ali-koc-istifa-etmisti.jpg

17 KULÜPTEN DESTEK GELDİ

Konuyla ilgili konuşan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ise Ali Koç’un Kulüpler Birliği Başkanlığı’na devam edeceğini yineleyerek, ‘Ali Bey’in başkanlıktan ayrılma talebini kabul etmedik ve göreve devam etmesi için 17 Kulübümüz de kendisine destek verdi. O da bizi kırmadı ve görevine devam edeceğini söyledi.’ dedi. Konuşmasında TFF’ye de yüklenen Yıldırım, ‘Birçok konu var ama en çok konuşulan konu TFF’nin artık görevini yapmadığı yönünde. Değişim zamanı geldi. Bugün mü, sezon sonu mu o konuşulur. Bizi dinleyen bir TFF istiyoruz.’ ifadelerine yer verdi. Öte yandan Ali Koç’un Kulüpler Birliği’ndeki görevine devamı için bazı Kulüplere ulaşılamadığını da belirten Yıldırım, ‘Ali Bey’in devamı için Trabzonspor, Galatasaray ve Rizespor’a ulaşılamadı.’ dedi.