18 Mart Çanakkale Zaferi kutlama mesajları! Çanakkale Geçilmez yazılı görseller

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde kutlama mesajları araştırılıyor. Bu özel günde Çanakkale Zaferini kutlamak ve Şehitlerimizi anmak için anlamlı, güzel, şiirli mesaj ve sözler araştırılmaya devam ediliyor.

18 Mart Çanakkale Zaferi kutlama mesajları! Çanakkale Geçilmez yazılı görseller

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıldönümüne özel anlamlı mesajlar ve sözler araştırılıyor. Bu özel günde sosyal medya üzerinde Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümüne özel paylaşımlar yapmak ve şehitlerimizi anmak isteyenler 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajları ve sözlerini araştırıyor. Günün anlam ve önemine uygun paylaşımlarda bulunmak isteyenler resimli, anlamlı, şiirli, Çanakkale Geçilmez görselli 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlama mesajlarına göz atıyor. İşte 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’ne özel mesaj ve sözler…

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLAMA MESAJLARI

- Çanakkale Zaferi kutlu olsun.

- Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

- Aziz şehitlerimizin kahramanlıklarla dolu hatıraları, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin yaşatılmasının en büyük teminatı olacaktır.

18-mart-canakkale-zaferi-kutlama-mesajlari-canakkale-gecilmez-yazili-gorseller.jpg

- Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak uğrunda ölen varsa vatandır. Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Çanakkale Geçilmez…

- Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın bu toprak, bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver; bu sessiz yığın, bir vatan kalbinin attığı yerdir.

- ‘Çanakkale Geçilmez’ gerçeğini tüm dünya milletlerinin hafızasına kazıyan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ebediyete intikal eden bütün şehitlerimizi rahmetle, şükranla ve minnetle anıyorum.

18-mart-canakkale-zaferi-kutlama-mesajlari-canakkale-gecilmez-yazili-gorseller-002.jpg

- Toprağı vatan yapan şehitlerimizi minnet ve saygı ile anıyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun. 18 Mart Çanakkale Şehitlerimizi minnetle yad ediyoruz.

- Ay-Yıldız’a sarılanlar… Bu vatan size minnettardır. 18 Mart Çanakkale Şehitlerini minnetle anıyoruz.

18-mart-canakkale-zaferi-kutlama-mesajlari-canakkale-gecilmez-yazili-gorseller-001.jpg

- Çanakkale Zaferi; vatan topraklarını korumak için şahlanan Türk ulusunun muhteşem bir destanıdır.

- Tüm dünyaya Türklerin eğilmeyeceğini gösterdiğimiz büyük zaferi yıldönümünde saygı ile anıyorum.

- Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? Şüheda fışkıracak, toprağı sıksan şüheda. Şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.