Elon Musk'a polis engeli

Twitter'ın genel merkezinde logo değişikliğine polis baskını gerçekleşti.

Elon Musk'a polis engeli

Elon Musk;'un değişiklikleri başına bela oldu. Twitter'ı satın aldığından beri kullanıcıları canından bezdiren milyonerin son değişimi Twitter'ın logosu olmuştu.

Twitter'ın ABD'deki genel merkez binasındaki logoyu değiştirmek isteyen Elon Musk polis engeliyle karşılaştı. Elon Musk, son olarak Twitter’ın logosunu ve ismini değiştirmişti. Twitter’ın mavi kuş simgesini siyah bir X işareti ile değiştiren Musk, polis engeline takıldı.

Son bir yılda Twitter’da yaptığı değişikliklerle tüm kullanıcıları bezdiren Elon Musk, getirdiği limit sınırı ile dünya genelinde Twitter kullanıcıları tarafından büyük tepki almıştı. Ancak Musk, kimseyi umursamamaya devam ediyor. Son olarak Twitter’ın logosunu değiştiren Musk, genel merkezde polis engeline takıldı.

Twitter'la özdeşleşen mavi kuş logosuna X olarak değiştiren Musk, polis engeline takıldı.

Twitter’ın ABD'deki Genel Merkezi’nin logoların sökülmesi işleminde polisler genel merkeze gelerek engel oldu. Çağrılan vinç ile binanın dışındaki eski logo sökülmek istendi ancak işlem polisi tarafından durduruldu. Polislerin izinsiz sokak kapatma nedeniyle bu işlemi engellediği öğrenildi. Twitter logosundan geriye sadece "er" harfleri kaldı.